Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

V restauraci prasklo obří akvárium! Zachraň se, kdo může!

V restauraci v americkém Orlandu prasklo obří akvárium
V restauraci v americkém Orlandu prasklo obří akvárium  (Autor: youtube.com)
Autor: šim - 
19. března 2014
15:57

Když jdete do restaurace, kde mají obří akvárium, dejte si pozor, abyste neseděli blízko něj, byť pohled na rybičky může ukrátit vaše čekání na objednané jídlo. V jednom takovém podniku v americkém Orlandu totiž obří akvárium prasklo!

Hektolitry vody se začaly hrnout do restaurace mezi hosty. Jediným štěstím bylo, že u stolků, které byly v bezprostřední blízkosti oválného akvária, neseděli žádní hosté. Jídlo by jim totiž bylo pořádně spláchnuto!

Akvárium prasklo v restauraci T-Rex v zábavním parku Downtown Disney v Orlandu na Floridě. „Byla to velká exploze, ale řinčení skla slyšet nebylo. Jen to, jak se hrnula voda,“ napsal jeden svědek havárie na Twitter.

„Naštěstí bylo na místě spousta dobrých pomocníků. Ne aby zachraňovali rybičky nebo uklidňovali hosty. Ale aby pořídili fotky a videa na sociální sítě. Dokážete si představit, že by z takové havárie v Disneylandu nevznikly žádné záznamy?“ žertoval na Twitteru jeden z uživatelů a svoje video také pohotově připojil.

iq_tester ( 20. března 2014 10:50 )

Průměrná výše IQ občana České Republiky je 106.77 bodů. Zajímalo vás někdy jak vysoké je přibližně to vaše? Pokud ano, tak neváhejte a vyzkoušejte si jeden z našich IQ testů! Více informací a samotný test naleznete na této adrese: http://zjistete-sve-iq.okamzite.eu/ Hodně štěstí a správných odpovědí!

lillyli ( 19. března 2014 16:42 )

Doplňte si v nadpisu písmeno š!!!

Zobrazit celou diskusi