Lady Gaga nedávno přiznala, že nemovitost o rozloze 1000 metrů čtverečních, včetně rozsáhlého pozemku o rozloze více než 24 000 metrů čtverečních, pořídila za půl miliardy korun. Dům sčítá několik obyvatelných místností. Téměř každá místnost, včetně ložnice a obýváku má francouzská okna s výhledem na moře. Celý interiér je laděný do bílé, béžové a tmavě hnědé barvy. Ve vile je několik koupelen a místností pro odpočinek.

Pro své hosty a přátelé zpěvačka zařídila dokonce i hernu. V jedné části je prostor pro bowlingovou dráhu, která sousedí s televizním koutkem. Za ním má Lady Gaga hrací automaty. Samotná paní domu má ale největší vášeň pro koně. Jen pro ně je vedle domu hned osm stájí a k tomu ohromnou jízdárnu.

Uvnitř domu si Lady Gaga nechala postavit vinný sklep, ve kterém je místo pro 800 láhví. Když už tedy tato rebelka pořádá mejdan, stojí to za to. Popijí víno, poté se mohou schladit v rozlehlém bazénu se slanou vodou. Pak už mohou v klidu ulehnout ke spánku v domě pro hosty, které je součástí „hrabství“ Little Monster Lady Gaga.   

Fotogalerie
13 fotografií