Čtenářka Blesk.cz  Marcela Mrazek žije s manželem v Sherwood Parku na předměstí kanadského Edmontonu. „Máme dům 30 let starý, bylo na něm mnoho práce od A až do Z, ale díky mému manželovi, který hodně práce udělal sám, se nám bydlí velmi pěkně a pohodlně," píše.

"Mám ráda vzdušné, jednoduché, světlé bydlení. Veškeré zařízení jsem si vybírala sama, a tak doufám, že vás snad něco zaujme. Ať už pozitivně, nebo bych byla moc vděčná za nějakou radu, jak a co bych mohla ještě vylepšit, změnit a nebo čeho se vyvarovat,“ prosí.

Banner
Autor: Blesk.cz

Verdikt bytového policisty: Tohle je za 1 s hvězdičkou!

Role bytového policisty se tentokrát ujal ing. architekt Tomáš Blahovec. Jeho verdikt čtenářku určitě potěší: "Musím říci, že se jedná o celkově velmi zdařilý interiér, sladěný do posledního detailu. Tohle je na jedničku s hvězdičkou," říká.

Příjemná je barevná kombinace s dominantní bílou a světlým dřevem zvoleným pro podlahu a kuchyňskou linku.
Autor: Marcela Mrazek
Velmi příjemná je například barevná kombinace s dominantní bílou a světlým dřevem zvoleným pro podlahu a kuchyňskou linku. Zeleno žluté plochy prostor krásně doplňují a výborně osvěžují. Upoutal mě také pečlivý výběr materiálů, na kterém si dala majitelka opravdu záležet. Jejich kombinace tak v interiéru působí velmi uceleně.

Kombinace materiálů v interiéru působí velmi uceleně.
Autor: Marcela Mrazek
Je zřejmé, že obyvatelé domu kladou velký důraz na jednotlivé detaily. Příkladem toho jsou podlahové lišty v bílé barvě nebo přítomnost stropních lišt. Chválu si zaslouží i domyšlené vyplnění prostoru nad kuchyňskou linkou. Nábytek vybírala majitelka s velkým rozmyslem a vzájemně ho dokonale sladila tak, že tvoří designově jednotný styl.

Jediná výtka: Chce to jiné křeslo…

Tady se musí krásně žít, říka bytový policista...
Autor: Marcela Mrazek
Snad moje jediná výtka patří křeslu s dřevěnou konstrukcí, které mi k celku příliš nesedí. Zapadlo by mi sem spíše pohodlnější křeslo na pohodové čtení knihy u hořícího krbu. Závěrem jedna věta: Myslím, že se v tomto interiéru musí žít krásně.

Chcete znát názor Bytové policie Blesk.cz také na váš byt? Potřebujete poradit, co v něm změnit nebo vylepšit? Pak pošlete fotky svého interiéru na hobby@blesk.cz

Kdo dnes hodnotí byt kanadské čtenářky Blesk.cz?

Ing. architekt Tomáš Blahovec
Autor: umimeudelatdomov.cz
Role bytového policisty se dnes ujal ing. architekt Tomáš Blahovec. Věnuje se designu interiérů i projekční a architektonické činnosti. 803376:gallery:true:trueJe majitelem vlastního ateliéru a jako odborník se podílí také na projektu a internetové poradně Umíme udělat domov (www.umimeudelatdomov.cz).

Fotogalerie
10 fotografií