Mnoho z nás si našlo nový koníček - CEWE FOTOKNIHU. CEWE FOTOKNIHA je droga, kterou již v České republice vyzkoušelo více jak milion lidí. Stačí položit jednoduchý dotaz ve Vašem okolí: „Znáš CEWE FOTOKNIHU ? “ …nebo se podívat na množství fotoknih přihlášených do mezinárodní soutěže Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku 2011.

CEWE FOTOKNIHU si již nezhotovujeme pouze pro sebe místo klasických fotoalb, ale čím dál častěji jí někomu věnujeme jako dárek. Obrovské množství denně vyráběných CEWE FOTOKNIH dovolilo upravit ceny fotoknih tak, aby byl tento produkt dostupný naprosté většině lidí.

Jedinou překážkou tak při tvorbě CEWE FOTOKNIHY není cena, ale náš čas, který věnujeme její přípravě. Ale pokud si tento čas uděláme a naší vlastní fotoknihu budeme vytištěnou poprvé držet v ruce, zažijeme pocity, které se nadají nijak popsat. Zažijeme znovu příběh nebo příběhy, které jsme do knihy vložili a již navěky v ní zůstanou ukryt pro další a další prohlížení.

A pokud se Vám Vaše CEWE FOTOKNIHA opravdu povedla, pochlubte se s ní ostatním v mezinárodní soutěži  http://www.cewe-fotokniha.cz/cesko-slovenska-cewe-fotokniha-roku-2011.html .

Kromě možnosti bezplatné internetové prezentace Vaší fotoknihy, kterou navíc můžete libovolně přeposílat na emaily svých kamarádů nebo sdílet na sociálních sítích, získáte ihned za každou přihlášenou CEWE FOTOKNIHU do soutěže dárek v podobě poukázky 500,-Kč na Vaší další CEWE FOTOKNIHU a navíc jste ve hře o digitální fotoaparáty a další ceny od partnerů soutěže, například zájezd v hodnotě 100.000,-Kč.

Fotogalerie
3 fotografie