Mega hit CEWE FOTOKNIHA je nejrychleji rostoucí produkt z nabídky společnosti CeWe Color – FOTOLAB. Je to dáno tím, že samotnou tvorbu CEWE FOTOKNIHY máme plně v našich rukách a sami si ji ze svých fotografií, naskenovaných obrázků a vlastních textů tvoříme.

Každá CEWE FOTOKNIHA je jiná, každá je originálem, na který se v případě darování nikdy nezapomene a v případě, že si ji sestavíme sami pro sebe nebo pro naši rodinu, tak nám navždy připomene událost nebo události, které jsme prožili, a logicky se již nikdy opakovat nedají a nebudou.

CEWE FOTOKNHA
Autor: CEWE FOTOKNIHA

Proto si také na tvorbě každé CEWE FOTOKNIHY dáme pořádně záležet a i když ve velkém využíváme tzv. asistenta, který CEWE FOTOKNIHU sestaví na základě našeho zadání z našich fotografií za nás a my pouze opravujeme, co se nám na asistentem sestavené CEWE FOTOKNIZE nelíbí, může se stát, že s výslednou vytištěnou CEWE  FOTOKNIHOU nebudeme spokojeni. To v případě CEWE FOTOKNIHY od FOTOLAB.cz nevadí, protože nic neriskujeme. P

Pokud se nám CEWE FOTOKNIHA nepovede a nebude se nám líbit, můžeme ji do 7 dnů od vyzvednutí vrátit a obdržíme 100 % zaplacených peněz za tisk CEWE FOTOKNIHY zpět. A to je ve spojení s dalšími výhodami a špičkovou kvalitou každé CEWE FOTOKNIHY věc, která ji činí bezkonkurenčním produktem na trhu.

CEWE FOTOKNHA
Autor: CEWE FOTOKNIHA