V internetovém hlasování se každý měsíc hraje o:

1. poukázku na světovou novinku: CEWE FOTOKNIHU s videem

2. program na úpravu fotografií ZONER

3. poukázku do prodejen PUNTANELA v hodnotě 1 000 Kč

4. velkou hračku od Disney

To ale není všechno! Každý, kdo svou fotoknihu zaregistruje do soutěže, získává ihned poukázku v hodnotě 500 Kč na jakoukoli další CEWE FOTOKNIHU a vítěz velkého finále, které se uskuteční v lednu 2012, získá dokonce zájezd v hodnotě 100 000 Kč a další hodnotné ceny a to už přece stojí za to!

První výherkyně si převzaly ceny

Podívejte se, jak se z vyhraných dárků radovala Iveta Zachovalová a Zlata Chylová. Iveta Zachovalová vyhrála v červenci hlasování českých čtenářů se svou fotoknihou Zachovalíčci - Jak to všechno začalo. Představuje v ní celou rodinu od seznámení rodičů až po narození synů Fandy, Filípka a Matýska.

Zlata Chylová taktéž ve fotoknize uchovala vzpomínky na dětská léta potomků a její výtvor s názvem Tak to jsme my zvítězil u českých čtenářů o měsíc dřív.

Iveta Zachovalová fotoknihám propadla: "Fotoknihy mě doslova učarovaly, vlastně nejen mně, ale i mé kamarádky, které jsem výrobou knih nakazila. Je to opravdu droga a prezentuji ji všude, kam přijdu," nešetří paní Iveta nadšením. "Chtěla bych vám poděkovat za další novinku, kterou je kniha s videem. Je to skvělý nápad, který bude mít obrovský úspěch," věří Iveta.

Ceny za výhru v soutěži potěšily celou rodinu. "Synům Fandíkovi a Filipovi udělal největší radost nákup za 1000 Kč v Puntanele, nejmladšímu synkovi hračka Mistr Manny,manželovi program na úpravu fotografií a mně fotokniha z videem," radovala se Iveta Zachovalová.

Fotogalerie
19 fotografií