Posílání odkazů na své soutěžní fotky všem známým a kamarádům, stejně jako do internetových sociálních sítí, se ukazuje jako mocná zbraň soutěžících v boji o hlasy čtenářů. Díky tomu se do čela soutěže náhle dostala vychytávka „Naše zahradní posezení“ od Novomlýnských nádrží na jižní Moravě. Ve své kategorii už vedla dříve, teď ale počtem hlasů předstihla i silně obsazené chalupy!

Máte-li tedy v soutěži o NEJ chatu a chalupu své favority, hlasujte pro ně! A pošlete na jejich fotogalerii odkaz také všem svým známým e-mailem, stejně jako na internetové sociální sítě! Čím víc hlasů pro ně získáte, tím větší budou mít šanci dostat se do finální TOP desítky soutěžících, kteří budou bojovat o 100 000 korun.619159:gallery:true:true

Hned za ní je další zahradní posezení z Jindřichova Hradce. Krb, kombinovaný s udírnou se čtenářům Blesk.cz líbí natolik, že ho poslali na druhé místo. Třetí místo v celkovém počtu hlasů má také vychytávka – vodní království, které na své zahradě vytvořila soutěžící ze severního Plzeňska.

Chalupy zaspaly, teď se perou o hlasy

Všechny tři vychytávky odsunuly až na 4. místo v celkovém počtu hlasů „Naši chaloupku“ z Malých Chrášťan na Českobudějovicku. V kategorii „Chalupy“ se stále střídá ve vedení s hájenkou U Vlašiců z Břeclavska.  vede. Obě ale budou muset své prvenství tvrdě obhajovat před „skokany“, kteří dokáží během pár dní získat stovky hlasů. To je případ chalupy v Českém ráji. Dlouho byla v pozadí, teď se vyšvihla na finálové pozice a čtenáři Blesk.cz pro ni hlasují dál jako o závod.  Už ji posunuli až na 4. místo!

Fotogalerie
5 fotografií