* V krbu, zejména v tom uzavřeném dvířky, hoří dřevěné brikety stejně dobře jako vyschlá polena. Vaše topení bude ekologické – spotřebováváte slisované, jinak nepoužitelné odřezky a piliny.
10 kg za 37 až 59 Kč prodává www.dokamen.cz.

* S jednou zápalkou jednoduše, spolehlivě a rychle rozděláte oheň ze dřeva i dřevěných briket v kamnech nebo v krbu. Spolehněte se na ekologický výrobek z dřevité vlny.
Za 45 Kč prodává DUFA.

Oheň spolehlivě a rychle rozděláte se zápalkou z dřevité vlny, za 45 Kč prodává DUFA
Autor: archiv firmy

* Lopatka, pohrabáč a smetáček spolehlivě vyčistí krb od popela. Plechová souprava v antracitovém barvě má těžký litinový podstavec, aby se nepřevrátila.
Za 1129 Kč prodává Kago.

* Jak se vám líbí dva v jednom neboli zásobník na dřevo i krbové nářadí z černého plechu? Oblý tvar bez zbytečných ozdob o šířce 63 cm, hloubce 30 cm a výšce 51 cm se hodí do každého pokoje.
Za 5462 Kč prodává AC-T servis.

Fotogalerie
10 fotografií


* Krbovou mřížkou Probex bude do místnosti proudit teplý vzduch z komína. Vyberte si z různých tvarů i úprav (bílé, měděné, mosazné, stříbrné, nerezové nebo zrnitá antika).
Za 317 až 1300 Kč prodávají Krby Turbo.

* Pohodlně vybrat vychladlý popel pomůže těžká litinová lopatka. Abyste se při práci neumazali, použijte koženou rukavici.
Lopatku za 620 Kč, rukavici za 570 Kč prodává Morso.

* Začouzené sklo můžete pohodlně vyčistit speciálním přípravkem.
Za 420 Kč prodává Morso.

* Chcete mít krb jako ze škatulky? Kominík aneb nádoba na vysávání popela vám vždycky pomůže. Napojíte ji na libovolný vysavač a popel se nerozletí po místnosti.
Za 1166 Kč prodává TOPSYS.

Kominík aneb nádoba na vysávání popela je určitě neocenitelná, za 1166 Kč prodává TOPSYS.
Autor: TOPSYS - CHEMINÉES

ADRESÁŘ:

Kago, Sokolovská 81, Karlovy Vary; Krby Turbo, Jaromírova 48, Praha 2; AC-T servis spol. s r. o., Náchodská 61, Praha 9 – Horní Počernice; B-M-K, výhradní dovozce a distributor kamen Morso pro ČR a SR, Bělohorská 167, Praha 6; TOPSYS, Bělohorská 263a, Praha 6; DUFA, Dvořákova 328, Lanškroun; www.dokamen.cz.