Už jste se doma zabydleli?

"Přestěhovali jsme se, ale dům zdaleka není zařízený. A to chci ještě úpravy, jako dobudovat garáž, nad ní postavit terasu a asi přistavíme jednu místnost. Když jsme předtím bydleli na pražském Žižkově, upravovala jsem byt postupně. Bylo to lepení různých věcí dohromady, což nikdy nevypadá dobře.

Nakonec jsme měli novou kuchyni v momentě, kdy jsme se pomalu začali stěhovat. Teď si raději počkám, až vydělám dost peněz, které dám architektovi a řeknu mu – zařiďte mi dům. I proto jsem vás nemohla pozvat k nám a scházíme se v prodejně s nábytkem Kare design."

Polštářová válka s dcerou Jessicou skončila smírem.
Autor: Michaela Feuereislová
Polštářová válka s dcerou Jessicou skončila smírem...

Pokukovala jste tu po velkém stolu z masivu...

"Ladí to mému vkusu. Nábytek z exotických dřevin, masivní kusy, benátský styl i barevnost – mám ráda přírodní tóny, hnědou, šedivou a zelenou, béžovou a bílou. A fialovou…"

Jak budou vypadat pokoje dětí?

"Dcera Jessica měla půvabný fialovorůžový pokoj, tapetu se zlatou a tmavý nábytek. Teď to chce jinak, růžová ji nebere. A zázemí syna Antonia bude modrozelené. Tyhle barvy prý podporují mluvení, což by kluk potřeboval."

Fotogalerie
5 fotografií

Změníte stávající oranžovou koupelnu?

"Na Žižkově jsem si dopřála krásnou koupelnu v indicko-thajském stylu a WC, které se samo zavíralo. A teď žiju se šílenými oranžovými obklady a obyčejnou toaletou. Přestože jsem si kupovala nový dům, abych ho nemusela rekonstruovat, koupelna se předělá. Ale změn proběhne víc, také si pořídím novou kuchyni z přírodního masivu, uprostřed bude stát ostrůvek s pracovní deskou a jíst budeme u toho velkého stolu. Pro osm lidí."

Zatím jste tři, proč pro osm?

"Je to můj sen. Vždycky jsem si přála velkou rodinu, která se schází večer nebo o víkendech u stolu. Těším se, až Jessica povyroste, přivede svého kluka a já jim budu vařit…"

Další podrobnosti o tom, jak si známá moderátorka a modelka chce zařídit svůj nový dům, se dozvíte v časopise Blesk Hobby č. 11, které právě vyšlo:

Blesk Hobby č. 11 - listopad

Blesk Hobby č. 11 - listopad

SPECIÁLNÍ PŘÍLOHA: Babicova vánoční kuchařka. Téma měsíce: Zvoníci a zvonaři, nejzajímavější zvony. Rozhovor s Martinou Gavrielycelý článek