Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vilu Mojsejových kupuje sběratel kýče. Dohoďte mu ještě větší!

/
  • Mojsejovci prodávají svůj dům kupci, který je zřejmě milovníkem kýčů.
    Mojsejovci prodávají svůj dům kupci, který je zřejmě milovníkem kýčů. (anc)
    17. prosince 2010 ● 14:43

    Nejméně 700 000 eur hodlá utratit - alespoň podle tvrzení Nory (52) a Braňa Mojsejových - kupec za jejich vilu v košickém Pereši. Prodávají ji i s kompletním zařízením, které i s domem označili čtenáři Blesk.cz za vrchol nevkusu. Ale možná (zatím neznámému) milovníkovi kýčů nic jiného nezbývá...

    Ještě větší, a to přímo hyperkýč, totiž už nebude k mání! Jeho majitel, slovenský podnikatel Cyril Talapka, ho musí do konce roku jako černou stavbu zbourat. Najdete neznámému sběrateli kýčů českou náhradu, nebo se bude muset spokojit "pouze" s Mojsejovci?

    Slovenští bossové se s tím nemažou. Najde se v Česku větší kýč?

    Architekt pro podnikatele navrhl okázalé, leč vrcholně nevkusné sídlo.
    Autor: anc
    Architekt, který Cyrilu Talapkovi navrhoval jeho "účelovou stavbu", musel být asi v pořádném rauši. Pseudohrad, který vyrostl na břehu rybníku nedaleko Bratislavy, strčí svým nevkusem do kapsy kterýkoliv Disneyland na světě. Mojsejovci mohou jen závidět a také český hotel S.E.N. nedaleko Prahy je proti tomu vlastně uměleckým dílem.

    Jak ale píší čtenáři Blesk.cz v diskuzi, ani čeští zbohatlíci si prý s Mojsejovci a dalšími v ničem nezadají. "Takových "sqělých vil" jsou kolem Prahy tisíce," tvrdí například ,b52bomber´.

    VÝZVA: Máte ve svém okolí architektonický kýč, který by mohl soupeřit s vilou Mojsejových? Pošlete jeho fotku spolu se svým názorem na hobby@blesk.cz "Nejpodařenější" díla zveřejníme v rubrice Hobby - Dům a byt.

    Mojsejovci se budou stěhovat, jejich superkýč má kupce!

    Mojsejovci se budou stěhovat, jejich superkýč má kupce!

    Slavná vila, kterou by čtenáři Blesk.cz nechtěli ani zadarmo, natož za 20 milionů korun, je zdá se v kurzu. Alespoň tak to vypadá podle slov Nory (52)…celý článek

    Milionářka chce za vilu 20 mega. Čtenáři: Tenhle MEGAkýč? Ani zadarmo!

    Milionářka chce za vilu 20 mega. Čtenáři: Tenhle MEGAkýč? Ani zadarmo!

    Kontroverzní slovenská podnikatelka a milionářka Nora Mojsejová se rozhodla, že prodá svou vilu. Chce za ni dostat o hodně víc než 700 000 eur, tedy…celý článek

    Nejdříve se chtěla rozvádět, teď hledají nové hnízdečko lásky

    615457:gallery:true:trueJeště při natáčení show TV Prima Čápi s mákem Eleonora Mojsejová tvrdila, že dá svému Braňovi kopačky. Na jejího manžela se totiž provalila aférka s prostitutkami. Těsně před vypršením termínu ale Nora svou žádost o rozvod stáhla.

    Všechno je odpuštěno a když svůj dům prodá, bude si muset zamilovaný páreček hledat nové hnízdečko lásky. Ukažte jim, že i v Česku najdou dobré bydlo, odpovídající jejich vkusu. Třeba změní názor a místo na východním Slovensku najdou nové útočiště u nás. Nebo raději ne?

    Fotogalerie
    2 fotografie

Přidat názor
Počet komentářů: 7

brekekesalami: ta je i zadarmo drahá

(23. 12. 2010 10:54)

brekekesalami: A co naše Františka?

(23. 12. 2010 10:54)

kacota: Pseudohrad Cyrila Talapku čo sa spomína v článku absolutne nestojí na brehu nejakého jazera!!!! Aj na fotke je vidiet, že to je ohradený, kamenným múrom obohnaný velký pozemok (niekolko skúpil a niekolko patrí Železniciam SR) a to vedla domu má umelú vodnú nádrž, s mostíkom a roznymi okrasami...Presne také niečo ako ja záhradné jazierko, len on vo velkom.. .Pozemok stojí vedla železnice, ale uprostred rolí...Rekreačná oblasť a jazerá sú úplne inde !!!

(18. 12. 2010 20:49)

lysohlavek02: už to tady zase značkuješ jako nadržená fena??

(18. 12. 2010 15:52)

bara:

(18. 12. 2010 13:39)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy