„Nikdo tu naštěstí nezemřel, takže jsem se rozhodla tady zůstat. Mám to tu ráda a navíc máme s přítelem konečně kde bydlet,“ řekla Prominentům (TV Barrandov) Agáta. „Ten člověk dostal 17 let, takže jsem v klidu,“ dodává.

Dům přestavěla za tři měsíce

Svůj domek se rozhodla celý zrekonstruovat. „Nechala jsem shodit starou půdu a místo ní mi tam firma udělala dřevostavbu. Bylo to hotové za tři měsíce,“ pochvaluje si Agáta. V prvním patře tak vznikl prostorný byt. „V přízemí budu mít svůj obchod s oblečením, na to se už těším.“

Video
Video se připravuje ...

Video Agáta Hanychová Prominenti, TV Barrandov

Nejvíce času tráví v nové kuchyni. „Splnila jsem si svůj sen, mám tady i americkou lednici,“ ukazuje. Celou ji smontoval její přítel, hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita. „Chtěla jsem to nechat postavit řemeslníky, ale Mirek řekl, že to udělá sám. Trvalo mu to sice pět dní, ale povedlo se,“ směje se.

U domu je také velká zahrada. „Už se tam chystá bazén, v létě se v něm budu koupat se svým obrovským břichem, aby mě to pěkně nadnášelo,“ plánuje si. Má už i vymyšlené, jak zahradu rozdělí: „Půlka bude pro miminko, půlka pro našeho psa,“ vysvětluje.

Fotogalerie
22 fotografií

Zdroj: Prominenti, TV Barrandov (vysílá se s v úterý 1.3. v 21.55 hod.)