Ložnici, kde trávili noc například manželé Backhamovi nebo Michail Gorbačov, bude mít zpěvák  v apartmá jednoho z nejluxusnějších berlínských hotelů jenom sám pro sebe. „Ivana musela kvůli pracovním povinnostem zůstat v Praze,“ vysvětluje mnohonásobný Zlatý slavík při natáčení reportáže pro pořad Prominenti (TV Barrandov).

„Božský Karel“ si luxusu moc neužije, koncertuje po celém Německu

V luxusní koupelně bude Karel Gott relaxovat ve chvílích volna.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
„Je na co se dívat. Je to trochu ve starém stylu, ale nově udělané. Pro mě je kultovní místnost koupelna, je to jak ve starém Římě. Je to hotel, kde najdu klid a koncentraci,“  pochvaluje si Karel. Proč ale vlastně opustil pohodlí a rodinný klid na pražské Bertramce a vyměnil ho za berlínský luxus?

Hotelové apartmá mu slouží jako základna při jeho koncertní šňůře v Německu. S show Frühlingsfest der Volksmusik 2011 ho čeká celkem 41 velkých koncertů v již dnes vyprodaných sportovních halách. A po celou dobu by Karel Gott neměl opustit tým.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Jak si bydlí Slavík Karel Gott na turné po německu? Barrandov TV

„To víte, že se mi stýská,“ říká a současně dodává: „Svoji práci ale miluji a na své fanoušky se vždycky těším.“ A němečtí fanoušci milují jeho – jen při natáčení Prominentů musel "božský Karel", jak mu tu říkají, v berlínských ulicích trpělivě rozdat stovky podpisů…

Zdroj: Pořad Prominenti (celá reportáž se vysílá v úterý 8.3. v 21:55 hod. na TV Barrandov)

Fotogalerie
7 fotografií

Hanychová bude dítě vychovávat v domě hrůzy!

Hanychová bude dítě vychovávat v domě hrůzy!

Krvavé drama, které se loni v únoru odehrálo v domě Agáty Hanychové (25), těhotnou modelku vedlo nejprve k úvahám, že domek ve Statenicích prodá. Nakonec…celý článek