Nejčastější příčinou úrazů doma nebo na pracovišti je uklouznutí. S kluzkým povrchem počítáme třeba v koupelně nebo u bazénu, ale nebezpečné jsou i dlážděné chodby, schodiště, vstupní haly, jídelny… Ošklivým úrazům lze předcházet, ale jak taková preventivní ochrana před uklouznutím vypadá? Samozřejmě je důležitá obezřetnost, ale pro váš větší klid můžete v kritických místech využít protiskluzový přípravek ANTISLIP.
Pro každý typ povrchu existuje ANTISLIP vhodného složení. Je skvělý pro použití na smaltované vany a sprchové vaničky, na porcelánu, glazované keramice, mozaice, kameni, betonu, žule, ale také pro mramorové povrchy nebo pálené dlažby.
Ať už potřebujete ošetřit kluzký povrch doma nebo na pracovišti (např. ve velkých výrobních halách, v mlékárnách, masném průmyslu…), nemusíte se bát zdravotní závadnosti. ANTISLIP je prostředek přátelský k životnímu prostředí, je ekologický a biologicky odbouratelný.

Jak ANTISLIP aplikovat?

Nemusíte se bát ani složité aplikace. Stačí jediný nástřik, a můžete obavy z uklouznutí v koupelně, ve vaně, na chodbě nebo na schodech pustit z hlavy. Kromě toho neviditelný nástřik ANTISLIP omezuje vznik plísní a nebrání běžné údržbě - povrch nezdrsňuje. Takže pryč s nehygienickými koupelnovými podložkami. Při správném dodržení doby a způsobu ošetření dosáhnete optimálního výsledku, který bez problému vydrží několik let. K úklidu můžete dál používat své oblíbené čisticí prostředky. A abyste účinnost protiskluzového přípravku ještě prodloužili, použijte osvědčené produkty z řady TECHNOGRIP.

ANTISLIP
Autor: Fipack

 

Kam ANTISLIP aplikovat?

Protiskluzovou ochranu ANTISLIP můžete nanášet na venkovní vstupní prostory a schody, které bývají po dešti velice nebezpečné, v okolí bazénů a podobně. V interiéru především na ošetření van, sprchových koutů, vstupní haly nebo kluzkého schodiště.
Profi  prostředky ANTISLIP jsou vhodné všude tam, kde se pohybuje velké množství lidí, jako jsou  zdravotnická zařízení, školní prostory a jídelny, domovy s pečovatelskou službou a domovy pro seniory, kulturní zařízení,úřady,  průmyslové provozy ( především v masných  a mlékárenský provozech).

Proč ANTISLIP aplikovat?

•    Prevence domácích a pracovních úrazů
•    Jednoduchá aplikace
•    Dlouhotrvající efekt – jediná aplikace vydrží až několik let
•    Ekologičnost
•    Při správné aplikaci a typu produktu nemění vlastnosti ani barvu ošetřovaného povrchu


Pro více informací o produktech řady ANTISLIP navštivte stránky www.antislip.cz, kde je vám k dispozici i e-shop.