Poohlédněte se po svém okolí nebo si důkladně prohlédněte místo bydliště vašich přátel… Pořád nevíte, kde by se vám líbilo? Tak zkuste postup slečny Evy. Rozhodli se s partnerem, že je na čase pohnout se ve vztahu kupředu a začali si hledat nové a především vlastní bydlení.

Doposud žili v pronajatém bytě na Praze 2, ale oba se shodli na tom, že pro budoucí rodinný život by se rádi usadili v klidnější a malebnější části Prahy. V úvahu připadala Praha 4 a Praha 10, kde už to znali a kde výstavba nových bytových domů obklopených zelení doslova vzkvétá. Nebylo těžké vyhledat developera s dobrými referencemi stavějícího v těchto místech. Na žebříčku vybraných vedl GEOSAN DEVELOPMENT a.s. s atraktivním projektem U Hamerského rybníka. Byty orientované na slunečnou jižní stranu, terasa, parkovací stání a krásné okolí. Okamžitě si vybavili odpolední procházky k Záběhlickému zámku nebo víkend u rybníka…

S výběrem developera neměli žádné zkušenosti. Reference na internetu byly kladné, ale stále hledali něco, co by bylo tím pravým impulzem pro konečné rozhodnutí. Sjednali si proto s obchodníkem firmy GEOSAN DEVELOPMENT a.s. schůzku a když odcházeli, věděli, že je rozhodnuto.

A co je přimělo ke konečnému kroku? Obchodník z GEOSAN DEVELOPMENT a.s. je překvapil svou otevřeností a nevtíravým přístupem.

Společně si prohlédli a zhodnotili i další nabízené novostavby na Bohdalci nebo u potoka Botiče nebo na Bohdalci. Hamerský rybník je ale natolik učaroval, že se rovnou zeptali na možnosti financování. Předběžně už věděli, v jaké výši se bude pohybovat splátka hypotéky. Spočítali si ji na webových stránkách projektu u Hamerského rybníka a potěšilo je, že výpočet se nijak zásadně nezměnil. Ihned si sjednali rezervaci, protože o svůj vysněný byt nechtěli při velkém počtu zájemců přijít. A v případě, že by se nakonec rozhodli jinak, jim rezervační zálohu beztak vrátí, tak proč do toho nejít naplno.
A jak to dopadlo? Momentálně shánějí posledních pár krabic k zabalení knih a za několik dní se stěhují.

projekt u potoka Botiče
Autor: GEOSAN DEVELOPMENT a.s.

Inspirujte se tímto příběhem i vy, vždyť vyřešit své bydlení je tak snadné. Více informací o akčních nabídkách na www.geosan-development.cz