„Teď by jim pochopitelně stačila jedna koupelna, ale jednou to bude určitě praktické. Jasmínka je velká parádnice a před zrcadlem určitě bude trávit dlouhé hodiny,“ prozradila reportérce Prominentů (TV Barrandov) Jana Adamcová  (39) s tím, že ona i její manžel vždycky myslí na budoucnost.

Nechybí skluzavky ani plazmová televize

Předškolák Daník má svůj vlastní pokojík, stejně jako sestřička Jasmínka
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Děti mají pokojíky zařízené přímo na míru svým potřebám. Hodně mají společného, liší se hlavně barevně. Oběma dětským pokojům nechybí prostorné vestavěné šatní skříně, psací stolky s nastavitelnou výškou i postele se skluzavkou, kterou si oblíbil hlavně malý předškolák Daník.  Jasmínka miluje pohádky, a tak v jejím pokojíčku nemůže chybět velká plazmová televize.

Takto má zařízený svůj pokojík malá Jasmínka. Milovnice pohádek tu má i vlastní plazmovou televizi
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Adamcovi svým dětem a jejich kamarádům vytvořili z jedné místnosti v podkroví hernu. „To byl výborný nápad, děti tu se svými kamarády vydrží klidně celé odpoledne, dokonale se tady vyblbnou a nezlobí. Za špatného počasí je tahle místnost k nezaplacení,“ svěřila se Prominentům Jana Adamcová.

Adamcovi pro své děti o jednom společném pokoji nikdy ani neuvažovali. Oba jsou totiž povahou generálové. „To mají po tatínkovi,“ směje se známá moderátorka.

Zdroj: Prominenti (TV Barrandov), pořad se vysílá v sobotu večer.

Fotogalerie
9 fotografií