Jak takový tlakový čistič vlastně funguje? Dokáže stlačit proud vody do tenkého paprsku, který pronikne i tam, kam byste se s běžnými pomůckami pro úklid jinak nedostali. Můžete s ním tedy nejen „zametat“ dlažbu a schody, ale vysokotlaký čistič vyžene špínu i ze spár mezi dlaždicemi a odstraní ji i z těžko přístupných zákoutí nebo z fasády.

Vysokotlaký čistič SENCORSHW 3001, cena 1499 Kč (Hobbyman.cz)
Autor: Hobbyman.cz
Při práci také určitě oceníte, kolik s vysokotlakým čističem ušetříte za vodu. Ve srovnání s „gruntováním“ běžnou zahradní hadicí ji totiž vysokotlaký čistič spotřebuje o 80% méně! A to už je znát…

Tento pomocník vám ovšem usnadní práci nejen při běžném úklidu kolem domu. Lze k nim totiž dokoupit celou řadu speciálních nástavců pro nejrůznější použití. Například rotační kartáč dobře poslouží třeba při mytí auta.

Kde vysokotlaký čistič pořídit nejvýhodněji?

S až 20% slevou  pořídíte kvalitní a výkonný tlakový čistič, pokud si ho objednáte na hobbyman.cz. Například vysokotlaký čistič SENCOR SHW 3001má příkon 1300W, nízkou hlučnost a termostat zabraňující

SHX 55 rotační kartáč SENCOR SHX 55 rotační kartáč SENCOR, cena 499 Kč (Hobbyman.cz)
Autor: Hobbyman.cz
přehřátí motoru. Pistole je s funkcí START/STOP a aretací chodu. Je vybavený odnímatelným pracovním nástavcem  s integrovanou tryskou, třípístovým čerpadlem , má 2 parkovací polohy pro pistoli s nasazeným nástavcem. (Cena 1 499 Kč - Hobbyman)

Přikoupit můžete také rotační kartáč SENCOR. Je vhodný k čištění ploch, kde je třeba okolí chránit před stříkající vodou (terasy, dlažby, garáže atd.) Má také možnost šampónování (nádržka 750 ml), jehož intenzitu lze regulovat. Cena 499 Kč - Hobbyman)

Fotogalerie
3 fotografie