Prostory domu jsou atypické a vkusně zařízené. Štěpánka si společný dům nemůže vynachválit, stejně tak jako otevřené místnosti. Z manželské postele má dokonalý přehled o všem, co se děje v horním patře domu.

Štěpánka představuje králoství svých dvojčat
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Chybí tam totiž stěny, a tak z ložnice může vidět i to, co její malí rošťáci vyvádí v koupelně. „To byl nápad mého muže, miluje otevřené prostory. Já jsem si na ně také rychle zvykla,“ svěřila se Duchková redaktorce Prominentů.

V manželské posteli spí ve čtyřech

Celému Štěpánčinu domu dominuje dřevo. Je takřka všude, přestože podle japonského učení, které Štěpánka vyznává, by se měla celé řadě prvků v její domácnosti, vyvarovat. Ona ale tvrdí, že se jí nikdy nespalo lépe. Co ale v jejím domě nenajdete, jsou koberce.

Tady spí Štěpánka s partnerem. Z manželské postele má přehled o dění v celém bytě
Autor: Prominenti, TV Barrandov
„Stále toužím po kravských kůžích, ale zatím jsem neudělala žádný krok k tomu, abych je vlastnila,“ směje se sympatická moderátorka. Záležet si ale dala na výběru manželské postele, ta musí být opravdu prostorná, obývají ji totiž ve čtyřech. Jak totiž moderátorka přiznává, synové jejich přítomnost v noci stále vyhledávají.

Říká se, že dům o člověku mnohé vypoví. O Štěpánce Duchkové říká, že je minimalista. „Nesnáším krámy, a tak co nepotřebuji, daruji, nebo vyhodím. Doma je mi to ale pochopitelně vyčítáno,“ posteskla si na kameru TV Barrandov.

Fotogalerie
10 fotografií