Nechte se inspirovat

Elegantním řešením nabízejícím skutečně krásné a originální dárky šité na míru je internetový projekt společnosti Profimedia. Na stránkách www.obrazynamiru.cz se vám otevře nabídka 20.000 fotografií z archivů světových fotobank, z nichž každá je svým způsobem jedinečná a vytištěná v podobě fotoobrazu se stane originální dekorací a dárkem.

Velký výběr a snadná orientace

Obsáhlá databáze zahrnuje nejen obrazy s klasickými náměty (lidé, příroda, jídlo a pití, atd.), ale též ikonické historické snímky, reprodukce slavných malířských děl a filmových plakátů. Aby bylo hledání vhodných děl co nejsnadnější, je databáze rozdělena do několika desítek kategorií, kterými se můžete nechat při výběru navést. Nabídku tak můžete procházet podle různých kritérií: námětu, ale též barvy, orientace (na šířku/výšku, čtverec/panoramatický výjev) nebo dokonce podle umístění či nálady, kterou má jimi vybraný obraz vyvolávat. Pomocnou rukou při výběru mohou být také tipy interiérového designéra Davida Plouhara, které jsou na stránkách projektu k nalezení v sekci Poradna, nebo kategorie oblíbených snímků, které před vámi vybrali jiní.

Fotogalerie
6 fotografií

Velikost i materiál na míru potřebám

Obrazy jsou nejčastěji tištěny na plátno, milovníci plakátů však mohou využít také možnosti tisku na fotopapír nebo tvrzenou kapa desku. Ten kdo se rozhodne pro plátno, určitě neprohloupí. Potištěné plátno se vypíná do tzv. blind rámů. Ty mají podobu dřevěného vnitřního rámu a jejich výhodou je nenásilné zakončení obrazu, které na stěně nepůsobí tak rušivě jako klasický rám. Obrazy tisknuté na plátno lze zároveň zákazníkům dodávat i bez rámu zabalené v bezpečné tubě. Všechny tisky jsou dodány do sedmi pracovních dnů a hlavně přesně na míru vašim potřebám.

Vánoční nabídka

I vánoční dárky pořízené na poslední chvíli se mohou se službou www.obrazynamiru.cz stát zajímavým ozvláštněním vánoční nadílky. Před Vánocemi zároveň Obrazy na míru přináší zajímavé výhody a dárky k objednávkám, a tak můžete nákup dárků výhodně spojit i s oživením vlastního interiéru.