Je to ale pravý důvod? Své luxusní nemovitosti teď totiž nabízí k prodeji i celá řada dalších amerických filmových hvězd. Brad Pitt chce například za svou rozlehlou vilu v Malibu v přepočtu 257 milionů korun, Sharon Stoneová se chystá prodat svou rezidenci v Beverly Hills za 169 milionů. Vůbec nejvíc, 360 milionů, chce za své sídlo na stejné adrese Courteney Coxová.

Luxus, kam se podíváte

Hlavní obývací místnost
Autor: Profimedia.cz

Brucemu Willisovi nelze oproti jiným celebritám upřít značnou míru vkusu. Luxusní interiér, který nechal zrekonstruovat, je kombinací kamene a dřeva. Dům  ve středisku Sun Walley o rozloze 780 metrů čtverečních má šest ložnic, šest koupelen, velkékrby, sprchový kout je ze žuly. Najdete tu i lázně s hydromasáží a vanu jacuzzi.

Jedna z 8 ložnic je vyzdobena tibetskými šátky
Autor: Profimedia.cz

Nechybí ani samostatný dům pro hosty a posilovna. Když vyjdete na balkon, nebudou vás zábnout nohy – podlahy jsou vyhřívané, stejně jako příjezdová cesta od silnice ke garážím. Na obrovském pozemku je také bazén s tobogánem, jezírka, potůčky i vodopád. Místo k relaxaci jako stvořené!

Nemáte čtvrt miliardy? Pronajměte si Willisovu  nemovitost v Karibiku!

Za 24 600 dolarů si můžete pronajmout luxusní vilu Bruce Willise v Karibiku
Autor: Profimedia.cz

Pokud nemáte zrovna po ruce něco přes čtvrt miliardy korun a přesto byste rádi bydleli jako Bruce Willis, pak máte ještě další šanci. Proslulý akční hrdina totiž zřejmě opravdu potřebuje peníze, a tak nabízí k pronájmu své další luxusní sídlo v Parrot Cay na ostrově Turks and Caisos v Karibiku. Luxusní dovolenou si tu můžete užít za pouhých 24 600 dolarů. Ale pozor, cena je za jednu noc!

Fotogalerie
9 fotografií