„Ženských mám spoustu, ale nedozrál jsem ještě na to, abych se zavázal víc,“ přiznal redaktorce Prominentů (TV Barrandov) Marián Vojtko s tím, že jeho postel mu zahřívá plyšový medvěd a na úklid si pořídil sousedku. Ženu do domu tudíž nepotřebuje.

Video
Video se připravuje ...

Marián Vojtko vysvětluje, proč má kuchyni propojenou s obývákem Prominenti, TV Barrandov

Alespoň že smysl pro humor ho neopouští. Na potomka už ale pomýšlí. „Pro mě samotného je tenhle dům obrovský, přál bych si tady alespoň jednoho potomka, který by si tu se mnou zpíval. Už jsem postavil dům, zasadil strom, teď ještě hledám tu správnou postel, kde bych zplodil syna,“ směje se Vojtko.

Zatím bydlí v pokoji pro hosty

Postel ale skutečně shání. Dům ještě není zcela zařízen, a do té doby bude zpěvák trávit noci v pokoji pro hosty. Zařídit plánuje i dva pokoje v patře, kde bude mít pracovnu. Už teď se ale může pochlubit velice vkusně a moderně zařízenou kuchyní. „Měl jsem podmínku, aby kuchyně byla propojená s obývacím pokojem. To proto, abych měl jistotu, že moji kamarádi, zatímco připravuji jídlo, nevypili víc než já.“

Dům už postavil, strom zasadil, teď už zbývá zplodit jenom syna
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Vojtko,%20celebrity,%20zpevak,%20bydleni" alt="1153225:gallery:true:true:true" width="450" height="247" />


Marián Vojtko je praktický muž. Kuchyni i obě koupelny sladil do kombinace černé, červené a bílé barvy. „Líbí se mi tohle sladění, ale má to i své nevýhody, je na tom vidět každá neplecha.“ Mariánova sousedka 0si s tím ale jistě bleskurychle poradí.  
Jak se Mariánovi žije v novém domě, uvidíte už tuto sobotu 14. 1. ve 21:50 v pořadu Prominenti na TV Barrandov.

Fotogalerie
8 fotografií