Všude najdete nejmodernější techniku ať už v kuchyni, obýváku nebo ložnici. Nechybí kamerový systém, na zahradě velký bazén, v každé místnosti je stylový luxusní nábytek. Nutno podotknout, že vše dokonale ladí a majitelům očividně nechybí vkus. Podle Vlaďky ale není bydlení v luxusu žádný rozmar: „Je to investice, která nikam nespadne,“ tvrdí.
Vlaďka Erbová také reportérce Prominentů (TV Barrandov) ukázala království své pětileté dcerky Viktorky. Malá princezna bydlí v pokojíku plném barev, obklopená spostou hraček.

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka je ze svého bydlení nadšená Prominenti TV Barrandov

O jménu ještě není rozhodnuto

Právě tady se Vlaďka svěřila, jak moc se těší na první dítě, které čeká s Tomášem. A Řepka už se prý nemůže dočkat. „Je nadšený, že čekáme kluka a jsem přesvědčená, že ho povede k fotbalu,“ netají se Erbová s tím, že pro své dítě ještě nemá vybrané jméno.

Viktorka má pokojík s výhledem do krajiny
Autor: Prominenti TV Barrandov
Proč? Nemohou se dopočítat. Vlaďka je pověrčivá, a proto bazíruje na tom, aby jméno sedělo numerologicky s příjmením i datem narození miminka. „Líbil se nám Tadeáš, Matěj i Matyáš, ale jména, která by se hodila, jsou bohužel karmicky zatížená. Se jmény proto s Tomášem trochu bojujeme,“ přiznala česká playmate. V úplné shodě nejsou ani v otázce porodu.
Její partner si velice přeje být u toho, tohle nadšení ale modelka příliš nesdílí. „Nevím, jestli by chlap měl být u takové situace, kdy je žena zpocená, unavená a totálně
Vlaďka se už těší na přírůstek do rodiny. Jaké bude mít syn jméno se zatím ale ještě s Tomášem nedohodla
Autor: Prominenti TV Barrandov
vyčerpaná.“

Svatba? Možná za čas...

A co svatba?  Řepka o Vánocích Vlaďku překvapil prstýnkem, na ženění má ale, zdá se, času dost. „Svatba bude možná časem, nemyslím si, že by mi Tomáš ten prsten dal proto, abychom se co nejdříve vzali, bylo to gesto, kterým vyjádřil to, co cítí. Mě tím ohromně potěšil, protože on svojí povahou rozhodně nepatří mezi romantiky, “ vysvětlila smysl jejich zásnub Erbová.
Jak bydlí Tomáš Řepka a modelka Vlaďka Erbová, uvidíte v sobotu ve 21:40 v pořadu Prominenti na TV Barrandov.

Fotogalerie
5 fotografií