Stránky vás provedou archivem 22 tisíc motivů pomocí jednoduchých filtrů. Zvolíte si oblíbenou barvu, potřebný tvar obrazu nebo místnost, do které obraz vybíráte, a už jen procházíte nabízené fotografie. Když zvolíte i konkrétní motiv, který by korespondoval se zařízením bytu, můžete nabídku omezit například na motivy přírody, architekturu, sport, mapy, vesmír nebo na oblíbené retro snímky.

Autor: Profimedia

Když si nebudete s výběrem vědět rady, stačí nahlédnou do poradny designera Davida Plouhara. Designer v odpovědích na nejčastější dotazy zákazníků představuje obecné principy, které s volbou  pomohou. Hlavním principem je ale osobitost a výběr svého obrazu na míru tomu, co máte rádi a stylu, jakým bydlíte.

Autor: Profimedia

Web Obrazynamiru.cz je postavený tak, aby maximálně šetřil váš čas. Když zvolíte obraz, který si přejete objednat, od jeho doručení až k vám domů vás dělí už jen tři kliky potvrzující objednávku. Obrazy jsou vyráběny ručně s individuálním dohledem nad každou zakázkou a doručeny do sedmi pracovních dnů od dokončení objednávky.

Fotogalerie
3 fotografie