Rihanna (24) je mladá zpěvačka pocházející z Barbadosu, která si za svoji krátkou pěveckou kariéru dokázala vydělat neskutečný balík peněz. Není proto divu, že si nedávno pořídila další dům v přepočtu za 216 milionů korun. Jedná se o obrovské sídlo umístěné v oblíbené rezidenční oblasti milionářů Pacific Palisades nedaleko Los Angeles v Kalifornii.

Rihanna má ráda luxus

Dům má 1100 metrů čtverečních obytné plochy a je obklopen zahradou, která se rozkládá na více jak 3000 metrech čtverečních. Uvnitř domu se nachází 7 prostorných ložnic, 9 velkých koupelen, supermoderníkuchyně,  jídelna, obývácí pokoj, bar, mediální a hrací místnost, ve které si mohou návštěvy užít spoustu zábavy. Samozřejmostí je velký vyhřívaný bazén s výřivkou a fontánami, doplněný o venkovní minibar. Rihanna je z domu naprosto nadšená, před pár dny na twitteru sdělila, že z bazénu ráda pozoruje východ slunce. 

Celý dům je mimořádně technicky vybaven. Inteligentní ovládání je samozřejmostí. Díky tomu může zpěvačka pomocí jednoho ovladače ovládat veškeré technické zajištění domu (alarm, klimatizaci, krb, speciální osvětlení, mediální vybavení a další elektronické vymoženosti).

Letos Rihanna, držitelka 5 cen Grammy, vydala svoji sedmou desku na rok 2013 chystá velké turné. Uvidíme, jaký dům si za své peníze tedy koupí příště. 

Podívejte se do naší fotogalerie, jak si tato kráska žije!

Fotogalerie
5 fotografií