Anglická herečka Helen Mirren je opravdová dáma. Nejenom proto, že jí britská královna tento titul udělila, ale také svým životním stylem pověsti dámy dostojí. 

Ve stejném duchu se proto nese i sídlo, které se na začátku února rozhodla pronajmout. Herečka se stáhla do klidnější Velké Británie, kde vlastní také několik nemovitostí. Ruch velkoměsta Los Angles je přeci jen pro dámu ve věku 86 let příliš.

Život jako na zámku

Luxusní dům v oblíbené lokalitě Hollywood Hills o rozloze 204 320 metrů čtverečních je k dispozici v přepočtu za 760 tisíc korun měsíčně. Sídlo má celkem pět ložnic a sedm koupelen. Hlavní ložnice nabízí neuvěřitelný výhled na Los Angles.
Celý dům je vybaven v klasickém duchu s tradičními prvky s důrazem na pohodlnost a komfortnost.

Na rozlehlé zahradě je umístěn menší domeček, který nabízí klidné a nerušené ubytování příchozím hostům. Samozřejmostí je velký bazén a soukromá terasa s barem, která přímo vybízí k relaxaci.

Fotogalerie
5 fotografií

Kdo je Helen Mirren

Helen Mirren (68) je britská herečka oceněna nespočtem cen. Nejvíce se proslavila však svojí rolí britské královny ve filmu Královna, za kterou v roce 2006 získala Oskara za nejlepší ženský herecký výkon. Vidět jste ji také mohli ve filmech Red, Gosford Park, Na odstřel, Ve jménu IRA, Pobřeží moskytů, Bílé noci a dalších. V lednu letošního roku získala svoji hvězdu na hollywoodském Chodníku slávy.