Ušetřete 30% za topení a navíc získáte pohodu a bezpečnost

Velmi elegantní způsob zateplení podlahy na půdě představuje systém MAGMARELAX® 2013 a s ním protipožární foukaná izolace MAGMARELAX® ROCK, která ji vyrobena speciálně pro aplikaci do dutin stropů a střech domů. Je jedinečná svou kvalitou, kromě skvělých tepelně izolačních vlastností vyniká zejména vysokou odolností proti ohni. I při rozvinutém požáru, například během noci, strop nemovitosti zateplený touto izolací prohoří až za velmi dlouhou dobu. To poskytuje podstatné zvýšení ochrany obyvatelům domu.

Fouká se ze stroje, který je umístěn na nákladním voze, hadicí přímo do podlahy na půdě. Nebo je volně nafoukána na podlahu, pokud není v podlaze vhodná dutina. MAGMARELAX® ROCK vyplní prostor téměř dokonale a je tak dokonalou bariérou úniku tepla tvořící protipožární příčku. Vše je hotovo během 3 – 5 hodin bez hluku a nepořádku za plného provozu domácnosti.

Přistavěné vozidlo, z kterého je izolace poháněna do domu.
Autor: MAGMARELAX ®

Už vás nebaví poslouchat sousedy!

Další kvalitní vlastností systému MAGMARELAX® 2013 je, že výborně tlumí hluk. Tepelná izolace nejen tlumení hluk z venku, ale i vnitřní prostředí objektu musí mít hlukovou úroveň na takové úrovni, aby neohrožovala zdraví a zajišťovala vyhovující podmínky k obývání nebo k práci.

Získáte slevu 20% na kvalitní izolaci MAGMARELAX® spolu s průzkumem rizikových míst úniku tepla ZDARMA. Volejte ještě DNES!

Kolik to stojí a kde na to vzít peníze?

Záleží na tom, jak velký dům máte, zateplení může stát třeba jen 30.000 Kč, a to už je bomba, i když neberete plat jako premiér. Jsou tu ale ještě další možnosti, jak si izolaci pořídit.
Společnost IP Polná nabízí svým klientům tzv. izolaci na splátky. Jedná se o úvěr, který firma navrhla ve spolupráci s bankou a to tak, že podmínky úvěru jsou pro zákazníky bezkonkurenční. Když splatíte do roka, je to bez navýšení. Navíc je super i to, že vlastně máte zatepleno a šetříte, úvěr tedy fakticky platíte z úspor a tak vás to nezatíží. Po splacení šetříte za teplo a z úspor si můžete něco pěkného koupit.

Foukání minerální izolace MAGMARELAX.
Autor: MAGMARELAX ®

A nebo? Od 1. ledna 2013 se opět otevřel program Nová zelená úsporám. Společnost IP Polná vám ráda pomůže připravit podklady a vyplnit žádost o dotaci v tomto programu. Ale pozor! Program dává dotace maximálně do výše 50%. Vše je závislé na rozsahu plánovaného úsporného opatření na vašem domě.
(Abychom dostali 50% dotaci, nestačí jen jedno opatření. Musíme kombinovat. Výměna oken ušetří jen 4%. Asi 8% přinese izolace podlahy v přízemí. Zateplení fasády až 24 % energie na topení - ale to stojí statisíce. Zateplení stropu úspora až 33% tepla a náklady nepřesáhnou padesát tisíc.)

Základem úspěchu jsou informace

Jak získat víc informací a magmarelaxovou izolaci? Nejvíce informací a služeb poskytuje zmíněná firma na svém webu. Postup je jednoduchý. Klikněte na www.magmarelax.cz/akce nebo na www.novazelenaúsporam.cz a pozvěte si ještě DNES technika.

Bonus pro vás:

Získáte slevu 20% na kvalitní izolaci MAGMARELAX® spolu s průzkumem rizikových míst úniku tepla ZDARMA.