Kombinace nízké ceny a vysoké kvality si vysloužila prestižní ocenění TOP dům 2011 za mimořádně dostupný dům (999 9000 Kč vrchní stavba bez DPH). Technologie CANABA navíc umožňuje dodání domu již za 12 týdnů, a to včetně základové desky. Stejně jako všechny ostatní domy CANABA i rodinný dům Chico poskytuje zdravé a nízkoenergetické bydlení, čímž uspoříte nejen čas a peníze při stavbě, ale i náklady na provoz domu (nepřesahují 1000 Kč měsíčně).

Rodinný dům Chico působí díky svým rozměrům nenápadně, ale uvnitř skýtá značné množství obytného prostoru. Účelně řešený dům navržený s dispozicí 4+1 využívá každého centimetru plochy, díky čemuž vytváří dostatečný prostor i pro čtyřčlennou rodinu. Již u vstupu se všimnete šikovně využitelného prostoru v prosvětlené hale určeného pro umístění šatních skříní a botníku. Pod schody do patra je umístěna toaleta s WC a umyvadlem, takže můžete využívat obě patra domu samostatně. Velká okna v prostorném obývacím pokoji vytváří s obývacího pokoje nejvíce prosluněné místo v domě. Chytře vymyšlené propojení s kuchyňským koutem uspoří místo i pro jídelní stůl, u kterého se může pohodlně sejít celá rodina.

Autor: Canaba

Prostory v patře patří ke klidovým zónám rodinného domu. Ložnice, pokoj i pracovna jsou vyřešeny co nejlépe, aby spořily místo a zároveň poskytovaly dostatečný prostor pro jejich využívání. Velká koupelna s vanou a umyvadlem pak dotváří oázu klidu, kterou si sami můžete ve svém domě vytvořit.

S rodinným domem Chico už o vlastním domě nemusíte jen snít. Objednejte si návštěvu vzorového domu Chico na telefonním čísle 844 02 02 02 a prohlédněte si zdravé, kvalitní a úsporné bydlení CANABA na vlastní oči. Nově můžete navštívit vzorový dům Chico nejen ve Veleni u Prahy, ale také v Nehvizdech u Prahy a od září i v Ostravě.

Více na www.canaba.cz