Nový rodinný dům Ideal

Ideální půdorys, ideální vzhled a v neposlední řadě ideální cena. To je nová podoba rodinného domu Ideal společnosti CANABA. Tento dům je totiž ve všech směrech dokonalý – důmyslný půdorys, moderní, neotřelý vzhled a k tomu bezkonkurenční poměr ceny a užitné hodnoty. I proto je rodinný dům Ideal  nejprodávanějším projektem v historii společnosti CANABA.

Ideal – ve všech směrech ideální rodinný dům

Rodinný dům Ideal společnosti CANABA ve všech směrech odpovídá snům o praktickém, energeticky nenáročném a zdravém bydlení. Chytře navržený čtvercový půdorys se střechou o sklonu 45 stupňů dodává domu nadčasový vzhled, který bude svého majitele důstojně reprezentovat ještě za několik desetiletí. Dům může poskytnout podlahovou plochu téměř 140m2, čímž disponuje prostorem pro pohodlný život opravdu rozvětvené rodiny, za více než rozumnou cenu 2,15 mil. bez DPH v provedení Na klíč.

Autor: Canaba

Už při vstupu do prosvětlené haly rodinného domu Ideal si jej zamilujete díky vnitřnímu prostoru a dostatku úložného místa. Už v přízemí disponuje rodinný dům Ideal 4 místnostmi. Samostatná kuchyň s jídelnou se pro mnohé rodiny stane místem pohodových rán, rodinných obědů nebo poklidných večeří. Prostorný slunný obývací pokoj se vybudováním stylového rizalitu zvětšil, a tak uspokojí i ty nejnáročnější milovníky velkých prostor. V přízemí se dále nachází praktická hobby místnost a WC s umyvadlem, kde si na přání můžete nechat vybudovat i sprchový kout.

Vydáte-li se po schodech do prvního patra, ocitnete se v klidové zóně domu se třemi ložnicemi, šatnou a velkou koupelnou. Půdní prostory přístupné z galerie poskytují další možnost úložného prostoru nebo vybudování ateliéru či pracovny.

Autor: Canaba

Unikátní dům díky unikátní technologii

Díky jedinečné moderní technologii CANABA přináší dům Ideal kromě úspor i výrazné zkrácení doby výstavby. CANABA smluvně garantuje dodání rodinného domu Ideal Na klíč za pouhých 16 týdnů a to včetně základové desky. Svůj dům si navíc můžete doladit dle vlastní fantazie pomocí vnitřních i vnějších úprav. Sníte o vybudování velkého rodinného sídla se dvěma garážemi nebo si chcete zkrášlit dům venkovními obklady? Chtěli byste další sprchový kout v přízemí? Vše je možné a stačí si jen vybrat z nepřeberného množství dispozičních řešení.

Nízkoenergetické a úsporné bydlení

Stejně jako všechny ostatní domy CANABA i rodinný dům Ideal poskytuje nízkoenergetické bydlení, čímž uspoříte nejen čas a peníze při stavbě, ale i náklady na provoz domu. Návštěvu vzorového domu si můžete objednat na telefonním čísle 844 02 02 02 a prohlédnout si tak kvalitní a zdravé bydlení CANABA na vlastní oči.

Více na www.canaba.cz