Všichni lidé z Liberce a okolí, kteří touží po novém bydlení mají šanci. Na prodej jsou byty v residenci Modrý Dům.

Projekt Modrý Dům je situován v klidné a bezpečné lokalitě v docházkové vzdálenosti od centra Liberce (400m) v nově opravené ulici a v sousedství dvou pěkných zrekonstruovaných vil. Pokud tedy nechcete bydlet na sídlišti, kde jsou všechny byty anonymní, je toto pro vás to pravé řešení. Budete bydlet v luxusu a jen pár minut od centra.

Dojíždíte za prací do Prahy či do jiného města? Z Modrého Domu to budete mít na autobusové i vlakové nádraží kousek. V blízkosti domu se nachází i nájezd na silnici R35 (E442) do Prahy (800m) a do Chrastavy (700m).

Autor: http://modrydumliberec.cz/

Pokud máte děti, jistě oceníte oplocené hřiště, které se nachází hned za domem. Pět minut pěšky trvá cesta do dvou mateřských školek.

Sportovci si přijdou na své v podobě dvou cyklotras a ti, kteří holdují tursitice, využijí blízkosti parků, kde se mohou každý den procházet s dětmi či čtyřnohými mazlíčky.

V první etapě budou v průběhu listopadu 2013 kompletně dokončeny první byty, které budou ihned k prodeji.

Autor: http://modrydumliberec.cz/

Dále budou na jaře 2014 připraveny společné prostory a další bytové jednotky v konečné fázi úprav. Ty budou dokončovány podle pořadí prodeje vždy cca do 1 měsíce a do velké míry se při jejich dolazování bude dbát na přání kupujícího.

Zbývající jednotky budou dokončovány až ve druhé polovině roku 2014, ale samozřejmě tak, aby nenarušovaly chod domu a společné prostory.

Co vlastně všechno rekonstrukce bytů obsahuje? Nová plastová okna s UG lištami, nové rozvody vody, odpadů a elektřiny, topení v mědi s kondenzovaným úsporným kotlem na dálkové ovládání, stropy se směrovatelným bodovým osvětlením, rozvody satelitu a internetu, domácí telefon s automatickým vrátným, nové omítky, štuky, obklady a dlažbu, kompletně vybavené koupelny s podlahovým vytápěním, plně vybavenou značkovou kuchyni vyrobenou na zakázku se značkovými spotřebiči, nové dveře a zárubně od firmy Solodoor nebo Sapeli s nerezovým designovým kováním, pancéřované vstupní dveře se dvěma zámky, tepelně odizolované plovoucí podlahy, samostatné měření energií, vlastní prostor ve sníženém přízemí (využitelný na kancelář, posilovnu, dílnu, sklad, atp.)

Autor: http://modrydumliberec.cz/

Více informací naleznete na http://modrydumliberec.cz/

Autor: http://modrydumliberec.cz/