Jak dlouho už firma Ovelos působí na českém trhu?
Systém používaný firmou OVELOS se na českém trhu používá více jak 15 let. Tímto systémem je postaveno téměř 900 dřevostaveb.

Jak se vám daří přesvědčit zákazníky právě pro dřevostavbu?
Klienti začínají dávat přednost energeticko-úspornému bydlení a tady jsou dřevostavby jasnou volbou. A navíc cenově je naše firma velmi příznivá.

Autor: Ovelos

Co byste k vašemu systému ještě dodal?
Kromě obrovských energetických úspor a statické odolnosti, což považujeme za hlavní výhodu, může být jistou výhodou i rychlost výstavby. Domek jsme schopni postavit za 3 - 4 měsíce.

Jaké je vaše plus od jiných firem, které taky nabízejí dřevostavby?
Největší výhodou našich staveb je, že používáme naprosto čisté dřevo bez lepidel a pojidel, což garantuje zdravé mikroklima. Stejně důležité je, že stavíme převážně z naprosto vyschlého dřeva, což je zárukou, že ve zdech nebudou zárodky plísní a hnilob.

Autor: Ovelos

V čem tedy hlavně se lišíte?
Naše společnost staví z čistého dřeva, které je mnohem odolnější a vlastně i ekologičtější.

Proč už nerozesíláte tištěné katalogy i přesto, že nabízíte typové domy?
Necháváme klientům volnost. Ano, typizované domy máme také v nabídce, ale na základě našich dlouholetých zkušeností je nepreferujeme. I ty nakonec upravujeme podle potřeb klienta bez cenového navýšení. S každým zákazníkem osobně hledáme to nejlepší řešení a pomáháme mu v rámci jeho cenových mantinelů vyřešení jeho individuálních potřeb. U každého domu je třeba respektovat nejen požadavky zákazníka, ale tyto upravovat i podle dispozic jeho pozemku, světových stran a přístupových komunikací.

Autor: Ovelos

Proč se specializujete právě na bungalowy?
Jednoznačným důvodem jsou jejich energetické vlastnosti. Jednoduše teplo neuniká do patra. A samozřejmě bungalovy jsou výhodné pro mladé rodiny s malými dětmi, kdy rodiče mají stále přehled. Dobrou volbou ale mohou být i pro seniory, protože jsou bezbariérové. Ovšem patrové domy stavíme na přání zákazníka taktéž.

Takže se vás krize nijak nedotkla a na nedostatek práce si nestěžujete?

Nestěžujeme, máme opravdu spoustu práce. Musíme každému klientovi poskytovat zcela individuální servis. Na našich webových stránkách www.ovelos.com máme téměř každý měsíc návštěvnost více jak 60 tisíc zákazníků, a tak se opravdu nenudíme.

Video
Video se připravuje ...

 Ovelos

Více informací naleznete na www.ovelos.com

Fotogalerie
4 fotografie