Ostatně důkazem toho je více, jak 860 dřevostaveb vybudovaných po celém území České republiky. Specialista na tuto výstavbu, který pro realizaci jednotlivých objektů nepoužívá často omílané dřevotřísky, ale kvalitní vyschlé dřevo. Přírodní stavební materiál, který vám zajistí naprosto útulné a příjemné bydlení.

Autor: Ovelos

Ekologické bydlení za bezkonkurenční ceny

Volit samozřejmě můžete z mnoha typizovaných projektů, které vám budou vykonstruovány včetně základové desky a předány v libovolném stupni rozestavění. Vzhledem k tomu, že jsou při výstavbě dřevostaveb aplikovány dlouhodobě prověřené metody, jsou rodinné domy vhodné také pro alergiky.

Spolupráce s touto společností představuje hlavně individualitu a komplexnost. Splněna budou všechna vaše přání, včetně zajištění potřebných dokumentací pro výstavbu, realizaci základové desky a zhotovení vnitřních prostor dřevostavby. Na své si přijdou i ti nejnáročnější zákazníci.

Autor: Ovelos

Bydlení v horizontu tří měsíců

Mezi výrazné přednosti takové dřevostavby patří bezpochyby doba výstavby, která se pohybuje v časovém úseku zhruba tří měsíců, při dodržení všech náležitých pracovních postupů. Ohromeni však budete i maximální variabilitou vnitřních dispozic a minimálními energetickými nároky na vytápění.

Video
Video se připravuje ...

 Ovelos

Podlehněte odbornosti a zkušenostem společnosti ovelos.com a nechte si vyprodukovat dřevostavbu na míru. Rodinný dům, který bude naplněním vašich tajných představ o spokojeném a útulném bydlení.

Fotogalerie
5 fotografií