Autor: Ovelos

Dřevo se dostává do popředí právě kvůli novému životnímu stylu celé populace. Nikdo už nechce být otrokem neekologické velkostavby, kterou je potřeba nákladně udržovat. Pryč jsou doby, kdy se domy stavěly vícegenerační a mnohdy teď zejí prázdnotou a chátrají. Dnešní člověk v době neustále rostoucích cen za energie přemýšlí ekologicky a ekonomicky. A všechny tyto atributy splňuje dřevostavba na 100%!

U moderních dřevostaveb OVELOS je možné docílit podstatně nižšího prostupu tepla stěnou než u zděné stavby při zachování stejné tloušťky stěny a na pokrytí tepelných ztrát stačí tedy méně energie. Taktéž díky nižší tepelné setrvačnosti použitých materiálů je možnost daleko účinnější a rychlejší termoregulace.

Autor: Ovelos

Dřevostavby stavěné systémem OVELOS svými použitými materiály se zaměřují především na zdraví člověka. Domy splňují přísná kritéria norem a jsou svým vzhledem vhodné i do městské zástavby. Staví z čistého a vyschlého dřeva, nikoliv z různých druhů dřevoštěpky a dřevotřísky, či ze sádrovláknitých desek. V tomto případě jde bezesporu o dřevostavbu, která je ekonomická a zároveň ekologická a zdraví neškodící. Dřevo je prostě dřevo.

„Patentované dřevostavby OVELOS svými použitými materiály preferují především zdraví člověka. Staví z čistého a vyschlého dřeva, nikoliv z různých druhů dřevoštěpky a dřevotřísky. A při tom pohledem nelze rozeznat, zda se jedná o zděný dům, či dřevostavbu. I proto jsou dřevostavby OVELOS vhodné pro všechny druhy místní zástavby.
V tomto případě můžeme odpovědně prohlásit, že se jedná o stavby nejen ekonomické ale bezesporu i ekologické. Dřevo je dřevo.“

Více na www.ovelos.com.

Autor: Ovelos