V průběhu let se stala nejoblíbenější řadou Unica Colors. Ta nabízí dvacet vyměnitelných dekorativních rámečků až v pětinásobné variantě. Kromě této jsou v systému Unica další řady - Basic, Quadro, Plus, Top a Class. Díky modulárnímu řešení systému je lze vzájemně kombinovat. Použijete tedy jeden druh přístroje (vypínač, tlačítko, zásuvku, stmívač, …) a přitom k němu můžete nakombinovat jakýkoliv krycí rámeček z celé nabídky sortimentu. Schéma skládání je na obrázku. Krycí rámečky můžete měnit i vy jako laik, kdykoliv v průběhu času, bez nutnosti jakéhokoliv nářadí. Zabere to jen 15 sekund. Při návrhu systému Unica jsme mysleli i na pohodlí uživatelů. Při malování nemusíte pracně olepovat vypínače, aby se neumazaly, nebo je po malování pracně čistit. Pouze během několika sekund sejmete z vypínačů krycí rámečky. Poté vymalujete a po malování krycí rámečky nacvaknete zpět. Přístroj nadále bude fungovat a vy nemusíte vypínače složitě čistit. Zároveň barva na zdi jde až pod rámeček vypínače. Dokonalý a čistý výsledek.

Autor: Schneider Electric CZ

Suma sumárum: všechny řady Unica nabízí přes 60 různých barev, materiálů a designů … a navrch jejich kombinace. Z této nabídky si vybere opravdu každý.

Vyberte si vypínače a zásuvky ekonomicky

Rada odzkoušená našimi klienty v praxi: tam, kde stačí základní varianta přístrojů, např. za nábytkem, v technické místnosti apod., použijte decentní bílé provedení Unica Basic. Kde chcete barevně sladit vypínače a zásuvky s malbou, dlažbou, nábytkem nebo doplňky v místnosti, použijte řadu Unica Colors nebo Unica Plus. A tam, kde je vhodné doplnit a sladit kvalitní materiály kuchyňské linky nebo nábytku, lze použít luxusní řadu rámečků v designu Unica Top ve dřevě a ušlechtilých kovech nebo rámečky Unica Class v kovu, skle, kameni i kůži. Systém Unica naplní všechny vaše představy.

Autor: Schneider Electric CZ

A ještě drobnost: víte, že mezi barevnými a bílým rámečkem v systému Unica Colors není žádný cenový rozdíl?

Moderní technologie pro inteligentní dům

Sortiment Unica nabízí širokou a úplnou škálu přístrojů. Od základních vypínačů a zásuvek, přes datová, telefonní či audio připojení, sofistikované elektronické prvky - stmívače, časovače, meteo stanice - až po nejmodernější přístroje pro ovládání inteligentních domovních systémů. S pomocí technologie KNX nebo bezdrátového systému Connect můžete ve své domácnosti ovládat světla, žaluzie, vytápění, naprogramovat si světelné scény a mnoho dalších funkcí. Uspoříte tak energii, zvýšíte pohodlí a bezpečnost vašeho domova.

V nabídce systému Unica naleznete vše pro moderní a bezpečnou elektroinstalaci. Více informací, včetně prodejních míst naleznete na stránkách www.vypinac.cz.

Fotogalerie
9 fotografií