Nový CLASSIC II je již čtvrtou generací nejprodávanějšího rodinného domu u nás. Jen těžko budete na českém trhu hledat tak kvalitní a tisícovkami realizací prověřený projekt. Jeho oblibu potvrzují nejen desetitisíce spokojených klientů v Čechách, v Německu a na Slovensku, ale i skutečnost, že CLASSIC je jediný projekt, který dokázal zvítězit již čtyřikrát v prestižní anketě DŮM ROKU, z toho třikrát v Čechách a jednou na Slovensku. Zájem veřejnosti o nový moderní CLASSIC II naznačuje, že i čtvrtá generace bude neméně úspěšná.

Autor: Canaba

Prostor a pohodlí

CLASSIC II se vyznačuje kompaktními rozměry (zastavěná plocha 98 m2), které umožňují jej umístit dům i na menší parcelu. Uvnitř ovšem díky unikátnímu konstrukčnímu systému nabízí nadstandardní vnitřní prostor, celých 160 m2 užitné plochy. Dispoziční uspořádání je 6+1 je velmi praktické a revoluční řešení střešní konstrukce navíc přináší plnohodnotnou výšku místností v patře, což znásobuje využitelnost vnitřního prostoru.

Autor: Canaba

Více místa a více variant, a za nižší cenu

Nový CLASSIC si můžete vybrat v několika architektonických i dispozičních variantách s možností individuálních úprav. Co je ovšem nejdůležitější, přes rozsáhlou modernizaci se základní cena domu nemění a v provedení Na klíč můžete mít nový moderní CLASSIC II již od 2,69 mil. Kč /bez DPH/.

Autor: Canaba

Stavte rychle, bydlete zdravě a úsporně

Unikátní konstrukce umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen 4 dny a celý dům je hotov za 16 týdnů. Moderní technologie je zárukou nejnižších nákladů na vytápění ze všech ekologických stavebních konstrukcí. Vysoká kvalita použitých komponentů šetří vaše peníze na léta dopředu a CANABA poskytuje na konstrukci domu záruku 30 let.

Autor: Canaba

Jistota a pohodlí na celý život

CANABA je zárukou, že svůj rodinný dům pořídíte výhodně a bez starostí. Projekt domu je ZDARMA a pevný termín dokončení i pevná cena jsou garantovány. Objednejte si návštěvu vzorového domu na www.canaba.cz  nebo na tel.: 844 02 02 02 a prohlédněte si nový CLASSIC II na vlastní oči.