Sekery Stihl pořídíte ve třech velikostech od 1701 Kč.
Autor: archiv firem
Přesně do ruky

Není na světě mužský, kterému by se kolem domu, na zahradu a i nějakou tu domácí práci nehodila šikovná sekerka přesně do ruky. Třeba ručně kovaná sekera STIHL 1926, kterou pořídíte hned ve třech variantách. Podle toho, na jakou práci ji bude obdarovaný potřebovat, mu můžete vybrat lesnickou, univerzální a štípací sekeru.

Sekačka VIKING MA 339 C s jednodílným vodicím držadlem nebude rušit sousedy.
Autor: archiv firem
Dokonalý trávník

Dalším skvělým dárkem, kterým potěšíte každého majitele trávníku je sekačka. Na trhu se stále víc prosazují především ty akumulační, které jsou ekologické a tiché jako myšky. Dá se s nimi sekat v hustě obydlených místech. Sekačka VIKING MA 339 C s komfortním jednodílným vodicím držadlem nebude sousedy rušit ani brzy ráno, ani večer. Má záběr 37 cm, profilový sekací nůž a nastavení výšky sečení v pěti úrovních.

Při řezání se vyplatí myslet na bezpečí. Bunda a kalhoty Husqvarna Functional, dokážou zastavit řetěz pily.
Autor: archiv firem
Bezpečné řezání

Čím dál tím víc lidí přechází zpátky k topení dřevem. Jenže takové se musí připravit. Občas je to práce nebezpečná, na kterou je dobré mít speciální vybavení. A to je příležitost pořídit mužskému pod stromeček třeba ochranné kalhoty do pasu Husqvarna Functional, které dobře ochrání. Jsou ze speciálního materiálu, který řetěz zastaví. V oblasti kolen jsou zesíleny Aramidem pro mimořádnou pevnost. Doplnit se dají navíc neprořezovou bundou ze stejné série, která je také vyrobena z trvanlivého a pevného materiálu.

Benzinová pila Husqvarna 435 má nízkou spotřebu i emise.
Autor: archiv firem
Na polínka

Nařezat dříví na celou zimu, to dá zabrat. Navíc je potřeba pořád něco přiřezávat. Tak proč na to někomu nenadělit nový a silný stroj. Dřevo pěkně naporcuje výkonná benzinová pila Husqvarna 435, která má speciální motor X-Torq. Ten má nejen nízkou spotřebu, ale navíc má až o 75 % nižší emise, než mají starší stroje. Pila je vybavena systémem antivibračních tlumičů.

Vysokotlaký čistič Kärcher K 5.530 T400 čistí s maximálním tlakem 140 bar. OBI, 7999 Kč
Autor: archiv firem
Špína na odstřel

Geniálním pomocníkem na úklid, který si poradí se špínou na všech zpevněných površích kolem domu i na dlažbě, je tlakový čistič. Prostě stačí zacílit paprsek vody a špína mizí. Čím je větší výkon, tím to jde lépe. Vysokotlaký čistič Kärcher K 5.530 T400 má příkon 2100 W a čistí s maximálním tlakem 140 bar. Pohání ho výkonný vodou chlazený indukční motor a tlak maximálně 140 bar.