Architektka Markéta dává přednost českým oknům od tradičního výrobce z Moravskoslezského kraje. Navrhuje energeticky úsporné projekty, a proto vybírá okna a dveře s vynikající tepelně-izolační hodnotou, nejlépe A++. Navíc miluje design a jak sama říká: “Například dřevo-hliníková okna a dveře značky Winstar, které vybírám na portálu WDOKNA.CZ, vynikají prvky špičkového designu a trvalou estetickou hodnotou.”

Autor: Dec Plast

Stavební inženýrka Klára je praktická. Doporučuje stavební výplně vhodné pro všechny typy staveb, které jsou odolné proti povětrnostním vlivům a dokonale těsní. Okna a dveře svým klientům vybírá také na stránkách WDOKNA.CZ. Rozhodně se vyhýbá levným plastovým oknům z recyklovaných materiálů. “Starší kolegové mi dali skvělou radu. Proto se při výběru plastových oken řídím jejich pravidlem - Neber nic, co nemá ocelovou výztuž! A navíc výrobky z Příbora dostávají také skvělý pozáruční servis,” doplňuje výhody oken a dveří od společnosti DEC-PLAST, spol. s r.o. stavařka Klára.

Autor: Dec Plast

Architektka Tereza navrhuje ve společnosti DEC-PLAST, spol. s r.o. především zimní zahrady a HS portály. Podílela se také na architektuře nových webových stránek firmy www.wdokna.cz. Pokud má svým klientům doporučit opravdovou kvalitu neváhá a hrdě nabízí okna a dveře značky Winstar Hybrid: “Tato unikátní hybridní okna a dveře vyrábíme jako jediní v České republice a máme je chráněné průmyslovým vzorem!”

Není divu, že mladé české architektky a stavařky mají ve výběru oken, dveří a zimních zahrad jasno! Tradiční český výrobce, společnost DEC-PLAST, spol. s r.o. v Příboře vyrábí česká energeticky úsporná dřevěná Euro okna a dveře, dřevo-hliníková a hybridní okna a dveře (chráněné ochrannou známkou), plastová okna a dveře z kvalitních německých profilů Inoutic a hliníková okna a dveře z profilů YAWAL již více než 20 let.

O povrchovou úpravu výrobků značky Winstar se stará lakovací robot, jehož primární výhodou je rovnoměrnost a dokonalost provedení ochrany oken. Tuto technologii prozatím vlastní v České republice DEC-PLAST, spol. s r.o. jako jediný výrobce oken, dveří a zimních zahrad. S kvalitou povrchových úprav souvisí i řízené schnutí nátěrových vrstev.

Autor: Dec Plast

Kvalitu své výroby mají potvrzenou certifikátem systému managementu kvality ISO 9001, který je pravidelně kontrolován ze strany nezávislých auditorů. Výrobky jsou také opatřeny evropskou značkou shody CE a certifikátem “Zaručeně česká okna”. Pokud vás výroba oken zajímá, rádi vás uvítají ve výrobním areálu v Příboře a provedou vás.