Dá se říci, že v této době je nejlepší čas začít přemýšlet nad vlastním bydlením. Úrokové sazby u hypotečních úvěrů jsou rekordně nízké a na trhu je celá řada společností zabývajících se výstavbou rodinných domů. Mezi ekonomicky nejvýhodnější řešení novostavby rodinného domu je dřevostavba.

Z pravidla se jedná o levnější řešení staveb jako takových, výstavba téměř vždy trvá nesrovnatelně kratší dobu, než u zděných staveb a navíc je tu bonus nákladů na vytápění, až v domě budete bydlet a užívat si jej.

Jedním z možných dodavatelů dřevostaveb na domácím trhu je společnost OVELOS dřevostavby a.s., jejímž systémem bylo v průběhu více než 10 let realizováno kolem 900 rodinných domů. Dřevostavby společnosti OVELOS jsou cenově dostupné. Nabízí kombinaci dřeva a moderních materiálů, díky čemuž umožňují úsporné a ekologické bydlení bez aldehydů a jiných škodlivých látek.

Autor: Ovelos

Díky systému OVELOS je možné řešit každou stavbu individuálně. U katalogových domů jsou změny vnitřních dispozic zdarma a ceny individuálních realizací jsou srovnatelné s domy z ceníku dřevostaveb OVELOS, při stejné zastavěné ploše je i stejná cena za dům.

Vše začíná návštěvou zákazníka na jeho pozemku a pokračuje přes studii, zpracování projektové dokumentace se stavebním povolením až po konečné předání hotového domu zákazníkovi.

Řečeno závěrem, je nepřehlédnutelná energetická úspornost dřevostaveb OVELOS, které vám dokáží ušetřit značné finanční výdaje při realizaci vlastních představ o bydlení v rodinném domě. Bydlení v dřevostavbách OVELOS je moderní a ekologické.