Prostor Místnost má dvě stěny zkosené, původně to byla půda. Pro standardní skříně byla například úplně nepoužitelná.

Problém Denise bylo líto nezabydleného pokoje, který se využíval spíše provizorně a nikomu se v něm vlastně moc nelíbilo. Něco mu chybělo.

Řešení Pokoj pro děti a mužova pracovna se přesunuly do menších pokojíků. Každý z nich tak má své zázemí. V pokoji a pracovně nikdo netráví moc času, malé místnosti jim tedy stačí. Z bývalé velké ložnice vznikla Denisina pracovna.

No a po všech přesunech zbylo krásné místo pro útulnou romantickou ložnici pro dva!

DŘÍVE Pracovna s možností příležitostného přespání nebyla ničí a nikoho taky nelákala.
Autor: Nové proměny bydlení

DŘÍVE Pracovna s možností příležitostného přespání nebyla ničí a nikoho taky nelákala.

NYNÍ Když jsme se shodli, že ložnici můžeme mít klidně i malou, moc se nám ulevilo. Máme prostor jen pro sebe a je nám tu dobře!
Autor: Nové proměny bydlení

NYNÍ Když se Denisa s manželem shodli, že ložnici mohou mít klidně i malou, moc se jim ulevilo. Mají prostor jen pro sebe a je jim tu dobře!

DŘÍVE V podkrovním pokoji byla dříve napůl pracovna mého muže a napůl víkendový pokoj pro jeho děti. Teď už mají všichni vlastní prostor, a tak se uvolnila místnost pro naši novou ložnici.
Autor: Nové proměny bydlení

DŘÍVE V podkrovním pokoji byla dříve napůl pracovna Denisina muže a napůl víkendový pokoj pro jeho děti. Teď už mají všichni vlastní prostor, a tak se uvolnila místnost pro novou ložnici.

NYNÍ Nová ložnice je tak útulná, že bych v ní nejraději strávila celý den. První nový rituál, který jsme tu zavedli, jsou víkendové snídaně do postele. Proč odcházet dřív, než je nutné?
Autor: Nové proměny bydlení

NYNÍ Nová ložnice je tak útulná, že by v ní Denisa nejraději strávila celý den. První nový rituál, který tu s mužem zavedli, jsou víkendové snídaně do postele. Proč odcházet dřív, než je nutné?

DŘÍVE Provizorně zařízená pracovna s víkendovým pokojem pro děti nikoho nelákala, stejně jsme všichni byli spolu v přízemí.
Autor: Nové proměny bydlení

DŘÍVE Provizorně zařízená pracovna s víkendovým pokojem pro děti nikoho nelákala, stejně všichni byli spolu v přízemí.

NYNÍ Jako odměnu za tu dřinu jsem nám s manželem objednala krásné nové povlečení. A teď mám radost, že to stálo za to!
Autor: Nové proměny bydlení

NYNÍ Jako odměnu za tu dřinu Denisa pro sebe a svého muže objednala krásné nové povlečení. A teď má radost, že to stálo za to!

DŘÍVE Pracovní stůl pod střešním oknem nebyl moc šťastně situovaný, protože manžel při práci seděl zády ke dveřím a neměl přehled.
Autor: Nové proměny bydlení

DŘÍVE Pracovní stůl pod střešním oknem nebyl moc šťastně situovaný, protože manžel při práci seděl zády ke dveřím a neměl přehled.

NYNÍ Když ráno otevřeme oči, vidíme kromě ptáčků a modrého nebe díky střešnímu oknu i to, co se skutečně odehrává venku.
Autor: Nové proměny bydlení

NYNÍ Když ráno otevřou oči, vidí kromě ptáčků a modrého nebe díky střešnímu oknu i to, co se skutečně odehrává venku.

Design: Denisa Bartošová
Foto: Petr Karšulín

Vyrobeno ve spolupráci s časopisem Nové proměny bydlení

Nové proměny bydlení
Autor: Nové proměny bydlení

Nový časopis vychází 16. července.