Jak přinutit dítě změnit oblíbenou postel? Tenhle problém musel vyřešit Eric Strong ze Stadfordu. A poradil si s tím vážně skvěle. Svému synovi vyrobil postel, o které teď sní tisíce chlapců po celém světě. A jeho návodné video se doslova přes noc stalo hitem internetu.

Eric, který je lékařem a profesorem na univerzitě, původně žádné konstruktérské ambice neměl. Vše se však změnilo v momentu, kdy syna požádal, aby svou dětskou postýlku přenechal čerstvě narozené sestřičce a přestěhoval se do postele pro "velkého" kluka.

...
Autor: reprofoto Youtube
Jenže narazil na radikální odpor. Milovaný potomek mu sdělil, že se své milované postýlky nikdy nevzdá, snad jen v případě, že by ta nová byla tou "nejúžasnější postelí na světě". Eric tak byl postaven před obrovskou výzvu. A poradil si s ní skvěle!

Patrovou postel ze světoznámého švédského obchodního domu s nábytkem jen doplnil o úložný systém a k tomu přidal několik polic, poliček, provaz, kbelík, pár starých kulečníkových koulí a kus plastové roury. V přepočtu ho celý projekt vyšel na pouhých dvacet tisíc korun.

...
Autor: reprofoto Youtube

A syn byl z postele se skluzavkou s dostatkem úložného prostoru a knihovničkou, která je zároveň vstupní branou do tajného úkrytu vybaveného LED osvětlením, u něhož lze navíc měnit i barvy, jedním slovem nadšený.