TRAVIN umí vyřešit více problémů najednou

Letos buďte chytřejší a použijte Travin. Co to umí? Travin je unikátní trávníkové hnojivo značky Floria, které jako jediné na trhu zatočí s plevelem. Obsahuje selektivní herbicidy, které likvidují dvouděložné plevele, takže pampelišky, sedmikrásky, šťovík a jitrocel už nemají šanci. Další důležitou složkou Travinu je Zeolit, který upravuje pH půdy a tím omezuje tvorbu mechů. Navíc je šetrný k životnímu prostředí, takže nevadí ani domácím mazlíčkům a působí po dobu dvou měsíců.

Autor: AGRO CS a.s.

Jak se Travin používá?

Základem je bezpečná a jednoduchá aplikace. Na menší plochy ručním rozhozem. Máte-li okolo domu zahradu velikosti sportovního hřiště, použijte posypový vozík. První zásah Travinem si naplánujte ideálně na konec dubna po tom, co se trávník zregeneruje po zimě (neobsahuje travní plst a sněžnou plíseň) a druhou dávku aplikujte na začátku prázdnin. Pokud zakládáte nový trávník, s hnojením začněte nejdříve měsíc po výsevu. Teď už jen spočítat, kolik hnojiva bude zapotřebí.  8kg balení vystačí na cca 300 m2 travnaté plochy. V jakých baleních je dodáván se dozvíte na eshopu Megazahrada.cz.

Ještě jednou proč vyzkoušet TRAVIN:

  • Trávníku dodáte potřebné živiny pro zdravý růst,
    sytě zelenou barvu a hustý porost.
  • Nemusíte extra kupovat a aplikovat hnojivo a herbicid,
    Travin zvládne obojí.
  • Účinné látky se uvolňují postupně, takže 2 měsíce
    je práce jenom pro sekačku.
  • Víme, že ke každé zahradě patří němé tváře, proto jim s Travinem nic nehrozí.
  • Jedním krokem tedy zajistíte komplexní péči o trávník, takže ušetříte spoustu času pro rodinu.

Autor: AGRO CS a.s.

 

Travin je český výrobek!

Floria je prémiová značka společnosti AGRO CS, předního českého výrobce zahradnických substrátů, hnojiv, travních směsí a dekoračních materiálů. Travin je součástí kompletního trávníkového programu, který zahrnuje speciální travní směsi, hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům, trávníkovou náplast, apod. Všechny výrobky si lze objednat na eshopu Megazahrada.cz s možností osobního odběru v České Skalici. Jinak zasíláme balík přes externího dopravce – nad 1199 Kč a současně do hmotnosti 49 kg je doprava zdarma.