Systém chytrého vytápění v hodnotě 12 tisíc korun, tablet nebo termohlavice šetřící náklady na energii, to jsou rozhodně ceny, které potěší i skvěle poslouží. Nyní je můžete vyhrát i vy. Pak už si jen budete užívat luxus a variabilitu možností nastavení teploty.

Přijdete domů z práce o několik hodin dříve a cyklus vytápění máte nastaven na pozdější dobu? Musíte rychle vytopit ložnici pro hosty pro náhle ohlášenou návštěvu? Takové starosti s chytrou domácností končí. Vše zařídíte během minuty odkudkoliv na planetě. Danfoss Link vám změní život.

Právě o něj se teď hraje v soutěži na facebookovém profilu společnosti Danfoss. Systém umí velmi jednoduše a na dálku nastavovat různé teploty v jednotlivých místnostech bytu. Že nemáte štěstí a nikdy nic nevyhrajete? Nezoufejte, toto není Sportka. Šance na užitečnou výhru v podobě technologického zázraku je zde mnohonásobně vyšší.

Autor: Danfoss

 Zjistěte, jak ušetřit, a hrajete o technologické zázraky

Stačí projít si pár kroků soutěže, při nichž například zjistíte, kolik peněz zbytečně utrácíte, když existují daleko úspornější metody topení. Vítěz bere centrální řídící jednotku Danfoss Link, tři chytré termostatické hlavice Danfoss Link Connect a tablet s předinstalovanou aplikací Danfoss Link App v hodnotě více než 12 000 Kč.

I další výherci (celkem jich bude sedm) dostanou atraktivní technické hračky – tablety a chytré termohlavice, jimiž si vždy zajistíte přesnou teplotu v místnosti. Když si na stránkách výrobce vypočítáte, kolik můžete uspořit s těmito moderními hračkami konkrétně vy, budete hodně překvapeni.