Dopřejte si odpočinek!

Stylově a pohodlně působí polštářky na pohovce. Nejen, že si můžete koupit nejrůznější tvary, barvy a motivy, ale navíc kromě estetické funkce budou plnit i tu praktickou. Takže si díky nim vychutnáte nejeden večer u televize.

Autor: Shutterstock.com

Vsaďte na zelenou!

O zelené se říká, že je barvou naděje a rovnováhy, ale navíc váš byt krásně rozzáří.  Odstíny zelené poskytují široké spektrum barevných efektů. Např. světlá žlutozelená je barvou přátelskou, trávově zelená zase mladistvou, přimícháním bílé však získává vážnější efekt. Zelená působí přívětivě jak vedle teplých žlutých barev, tak vedle studených modrých nebo šedivých odstínů.

Autor: Shutterstock.com

Hledejte harmonii!

Soška Buddhy je vnímána jako symbol moudrosti, štěstí, vyrovnanosti, blahobytu a pozitivní energie. Umístěte ji tedy na symbolické místo v bytě, které pro vás má osobní význam. Nejen, že se na vyřezanou či vymodelovanou sošku bude hezky dívat, ale navíc by měla vašemu bytu přinést kromě psychické pohody i bohatství.

Autor: Shutterstock

Provoňte svůj domov!

Existuje celá řada bytových vůní. Jedny fungují na principu aroma, jiné dezinfikují vzduch a některé ho i zvlhčují. Pokud nevíte, po jaké sáhnout, vyzkoušejte třeba stylové vonné svíčky s vůní orchidejí.

Autor: Shutterstock.com