Celomasivní buková postel

Díky nenapodobitelné struktuře si nábytek z buku okamžitě zamilujete. Zejména bukové postele bývají dominantou celé ložnice. Hodí se k nim jemnější barevné odstíny jak stěn, tak i doplňků.

Nejvhodnější barvou bude kombinace světle modré se starorůžovou nebo vanilkovou. Vhodná je i barevná kombinace světle zelené s modrou, starorůžové s hnědou nebo bílé s oranžovou. Nadčasová textura buku vytváří příjemný dojem do každé ložnice.

Masivní postel z dubu

K dubovému masivu se hodí umírněné a decentní kombinace. Úplně nejvhodnější barvou je bílá, ale i hnědá se světle zelenou budou působit příjemným dojmem. Velmi uklidňující barevná kombinace je světle zelená se světle modrou - tyto barvy se hodí obecně do všech ložnic. Dub je jednou z nejtvrdších a nejpevnějších dřevin, proto, co se týče výběru postele, jedná se o jednu z  nejpevnějších postelí, jakou si v naší ložnici umíme představit.

Masivní postel
Autor: www.prospanek.cz

Čalouněné postele

Velkou výhodou čalouněných postelí je jejich barevná rozmanitost a originální design a lze je kombinovat s nábytkem, malbou i tapetami, vyhoví tak jakémukoliv vkusu zákazníka. Vybírat můžeme z velmi široké nabídky materiálů od luxusní přírodní kůže přes jednobarevné látky až po nejrůznější dekory a vzory. Díky tomu máte možnost vytvořit skutečně originální a rozmanitý interiér ložnice.

 O tom jak se vyspíte, rozhoduje spíše kvalita samotné matrace a roštu, ale v posteli si čteme, pracujeme, sledujeme televizi a právě pohodlné čelo je další výhodou čalouněných postelí. K dalším benefitům celočalouněných postelí patří i snadná údržba a navíc o čalounění se prostě nepraštíte.

Čalouněná postel
Autor: www.prospanek.cz

„Hlavní funkcí ložnice je poskytnout klid a pocit bezpečí pro vydatný spánek. Měla by proto být zařízená podle vás, jako osobní oáza klidu.“ Říká Vlaďka Cibochová, specialistka z prodejny ProSpánek.

Nebojte se také kombinovat různé doplňky a textilie, které vaši ložnici zabydlí a zútulní. Dekorativní polštářky nebo přehozy jí zase dodají pocit měkkosti a pohodlí, který je v ložnici tak důležitý.

 

Fotogalerie
3 fotografie