Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vybíráte postel? Máme pro vás praktické tipy pro správný výběr! 2.část

/
  • (Shutterstock)
    17. září 2016 ● 08:00

    Přinášíme vám další užitečné rady pro výběr správné postele, ve které se zaměříme na praktickou stránku. Drobnosti a detaily, které můžou rozhodnout o tom, zda se vaše postel stane skutečnou oázou klidu a odpočinku.

  • 1.

    Drobné důležitosti

    Autor: Shutterstock.com

    Důraz na detail, který výrobce věnuje svým produktům, vám hodně napoví o celkové kvalitě výrobku. Nejen u viditelných částí postele, ale také u těch skrytých. Sledujte proto drobnosti, jako je například provedení spojů a hran nebo kvalitu čalounění a provedení prošití.

  • 2.

    Úložný prostor

    Autor: Shutterstock.com

    Úložný prostor pod postelí je jistě skvělým pomocníkem, zejména v malých bytech. Při jeho výběru doporučujeme určitě řešit, jak často jej budete využívat a jak se k němu dostanete. V případě šuplíků je potřeba myslet na dostatečný prostor v okolí pro jejich vysouvání. Pokud se rozhodnete využívat úložný prostor pro sezónní výbavu, kterou využijete jen několikrát do roka, můžete dokonce zvolit rošty statické bez vyklápění.

  • 3.

    Matrace pro kontinentální postel


    Autor: Shutterstock.com

    Boxspring je moderní vysoké lůžko, jehož komfort vychází z kombinace základny a matrace. Při jejím výběru doporučujeme volit matraci vcelku, která sjednotí ložnou plochu a zamezí rozjíždění matrací.

  • 4.

    Seznamte se s možnostmi čištění čalounění

    Autor: Shutterstock.com

    Čalouněné postele nebo noční stolky vyžadují jen běžnou údržbu, důležité při jejich znečištění je ale vědět, jaké jsou možnosti jejich čištění. Seznamte se proto před nákupem ve zkratce, jak čalounění udržovat.

     

     

Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy