Kuřecí křidla v cornflakes

12 kuřecích křídel
conflakes
pálivá paprika
grilovací koření
olej, sůl

Křídlům uřežte špičky a rozkrájejte je v kloubech. Cornflaeks dejte do mikrotenového sáčku, rozválejte válečkem a přisypte k nim koření. Křídla osolte, namočte do oleje nalité v misce a obalte v rozmačkaných cornflakes. Položte je na plech s pečícím papírem, dejte do trouby rozehřáté na 200 °C a pečte dozlatova.

Salát coleslaw máte hotový za chvíli.
Salát coleslaw máte hotový za chvíli.
Autor: Shutterstock.com
Salát Coleslaw

500 g nakrouhaného bílého zelí
250 g strouhané mrkve
větší cibule
150 g majonézy,
100 ml smetany
citronová šťáva
troška cukru, sůl a pepř

Ve větší míse smíchejte zelí a mrkev, promačkejte, aby zelenina změkla, a nechte 30 minut odležet. Přidejte majonézu, smetanu a ochuťte solí, pepřem, citronovou šťávou a cukrem. Salát podávejte vychlazený.