Potřebujete pro 4 osoby

500 g kuřecích prsíček
4 jarní cibulky (nebo pórek)
100 g arašídů
1 až 2 chilli papričky
Na marinádu
ml červeného vína
2 stroužky česneku
1 vejce
2 lžíce škrobové moučky,
olej, sůl, pepř
2 lžíce sójové omáčky

Kuřecí maso omyjte a nakrájejte na nudličky. Vložte je do mísy, osolte a opepřete. K masu přilijte víno, přidejte rozmačkané stroužky česneku, vejce, škrobovou moučku a sójovou omáčku. Vše důkladně promíchejte. Na pánvi rozehřejte olej a nudličky zprudka osmahněte, potom zmírněte oheň a směs za občasného míchání povařte. Mezitím omyjte chilli papričky a jarní cibulky. Papričky nakrájejte na větší kousky, cibulku na kolečka (několik koleček si odložte na ozdobu), přidejte zelenou nať a spolu s arašídy vše přidejte k masu. Krátce povařte a můžete servírovat.