Na těsto

6 vajec
100 g cukru moučky
100 g polohrubé mouky

Na náplň

500 g jahod
1 balíček vanilkového cukru
400 g smetany
1 balíček ztužovače šlehačky
1 lžíci kokosového likéru

Z bílků se špetkou soli ušlehejte tuhý sníh. Žloutky utřete s cukrem na krémovou konzistenci a zlehka do krému vmíchejte sníh s prosetou moukou. Těsto rovnoměrně rozetřete na plech vyložený pečicím papírem a upečte při 180 °C. Lehce pocukrujte vlhkou utěrku, překlopte na ni piškot a sejměte pečicí papír. S pomocí utěrky piškot srolujte a nechte vychladnout. Smetanu s tužidlem ušlehejte a přidejte 1 lžíci kokosového likéru. Piškot rozbalte, potřete 1/3 šlehačky a poklaďte jahodami. Pak piškot znovu srolujte. Roládu přesuňte na podnos a potřete ji zbylou šlehačkou. Ozdobte a dejte vychladit.