Potřebujete pro 4 osoby

500 g vykostěných kuřecích stehen
1 lžíci cukru
3 lžičky sójové omáčky
1 lžíci sherry
2 lžičky škrobové moučky
3 lžíce oleje
2 stroužky česneku
2 střední cibule
1 červenou papriku
2 lžíce sterilovaných tmavých fazolí
2 lžíce sterilovaných světlých fazolí
1 lžíce sterilovaného hrášku
sůl, pepř

Postup

Maso nakrájejte na kousky a marinujte přibližně 20 minut ve směsi pepře, cukru, sójové omáčky, škrobové moučky a sherry. V předehřáté pánvi osmahněte na oleji maso dozlatova. Vyjměte a dejte na předehřátý talíř. Do pánve přidejte podrcený česnek, nakrájenou cibuli, papriku a osmahněte na prudkém plameni. Poté vraťte zpět maso a za stálého míchání smažte 2 minuty. Podlijte vodou nebo vývarem a duste pod pokličkou přibližně 5 minut. Občas promíchejte. Na závěr přimíchejte fazole a hrášek. Hotový pokrm ozdobte nasekanou petrželkou.