1. Správný gril je základ

Obchody jsou plné levných, drahých či designových grilů, některé jsou elektrické, plynové nebo na dřevěné uhlí. Jaký je pro vás ten nejvhodnější není lehká otázka. Zamyslete se, kolik peněz do nového grilu chcete investovat, jak často ho budete používat, jak by měl být velký, zda s ním budete často manipulovat a jak by měl být náročný na údržbu. Nejpopulárnějšími se stali v posledních letech plynové grily, a to zejména, protože jsou spolehlivé, skvěle vypadají, jídlo se na nich připravuje rovnoměrně a jejich čištění je v porovnání s grily na dřevěné uhlí daleko jednodušší. Dnes navíc můžete grilovat bez nežádoucích látek, které mohou během procesu spalování tuků vznikat. Grily společnosti Campingaz disponují unikátní technologií keramických hořáků RBS, díky které je grilování snadnější, chutnější a zdravější.

Autor: CAMPING GAZ CS s.r.o.

2. Údržba se vyplatí

Čištění grilu patří mezi ty méně oblíbené činnosti, ale bez něho to nejde. Naštěstí je už dnes na trhu celá řada vychytávek, které vám práci usnadní. Nikdy se nesnažte gril drhnout drátěnkou nebo jinými nevhodnými pomůckami, mohli byste ho zbytečně odřít a trvale poškodit. Trh nabízí celou řadu přípravků a speciálních kartáčů, které vám poslouží daleko lépe. Možností je také nákup propracovaného grilu, kdy stačí vyndat několik částí a vložit je do myčky. Po umytí je jednoduše vrátíte zpět tam, kam patří. Funkcí Instaclean systém, která toto umí disponují grily od značky Campingaz.

Autor: CAMPING GAZ CS s.r.o.

3. Chtějte to nejlepší

Dopřejte si luxus nové dimenze. Nová řada prémiových grilů Campingaz Master Series vás dostane. Neokoukaný design ohromí nejen vás, ale i všechny vaše návštěvy, které si na grilování pozvete. Tato řada je vytvořena z vylepšených materiálů a technologií v podobě dvojité nerezové oceli, skvělého Instaclean systému, který vám ulehčí údržbu a praktických bočních stolků s nosností až 50 kilogramů. S tímhle grilem oslníte každého hosta. Díky Culinary Modular roštu, kterým tenhle pomocník disponuje můžete během chvíle připravit na grilu skvělý steak, pizzu, paellu nebo třeba grilované kuře s křupavou zeleninou. 

Autor: CAMPING GAZ CS s.r.o.

4. Pusťte uzdu fantazii a vyzkoušejte ty nejlepší recepty

Nebojte se vyzkoušet něco nového. Na grilu se toho dá připravit mnohem více než jen dobrý steak, zelenina a klobásky. Co takhle luxusní slaninový sendvič s alioli, Valencijská paella, křupavý cibulový koláč nebo třeba grilovaný ananas s karamelovou omáčkou a zmrzlinou? I takhle může vypadat grilované jídlo. Recepty na ty nejlepší pecky na gril od skvělého kuchaře Martina Škody najdete zde.

Fotogalerie
6 fotografií