Kärcher v hlavní roli

Kärcher jako první vynalezl bateriový okenní čistič – tzv. aku stěrku Kärcher. Letos slaví významné výročí od uvedení na trh. Při této příležitosti vytvořil speciální jubilejní edici aku stěrky Kärcher WV 2 Premium Years Edition v elegantní černé barvě se žlutými a stříbrnými prvky.

Jak stěrka funguje?

S její pomocí umyjete okna až třikrát rychleji, než jak jste byli doposud zvyklí. Definitivně tak můžete skoncovat s dosavadním ručním mytím oken. Díky funkci elektrického odsávání ušetříte spoustu času a námahy a už nikdy se nebudete muset obtěžovat s nepříjemným utíráním odkapávající vody a dodatečným leštěním mytých ploch. Předností aku stěrky je i její široké spektrum využití. 

Autor: Kärcher spol. s r.o.

Na všechny hladké povrchy 

Hravě s ní vyčistíte nejen okna, ale i všechny hladké povrchy jako jsou dlaždice, zrcadla, obkladačky, skleněné stoly nebo sprchové kabiny. Díky dodatečné úzké sací hubici dosáhnete bez námahy i na menší nebo těžko dostupná místa, například špaletová okna. Tato limitovaná edice nabízí pracovní dobu baterie 35 minut, tedy o 40 % delší než u běžného čističe oken Kärcher WV 2 Premium. Na jedno nabití tak zvládne umýt až 105 m2, což odpovídá zhruba 35 oknům běžných rozměrů. Stav baterie můžete kontrolovat pomocí LED kontrolky, která vás informuje o tom, kdy je čistič oken nutno nabít. Potěší vás i jeho nízká hlučnost a hmotnost pouhých 0,6 kg. 

Jak se zapojit do soutěže?

Od 9. 4. do 17. 4. 2018 odpovězte skrze kontaktní formulář na jednoduchou otázku. Ze správných odpovědí vybereme tři výherce. Správnou odpověď na soutěžní otázku najdete tady.

Pravidla soutěže najdete tady.

Výherkyně soutěže:

1) Dana Balochová, Most

2) Petra Plevková, Bakov nad Jizerou

3) Hana Pohnanová, Hejnice

Gratulujeme!