Finále Mistra kutila 2016 se rozhodne mezi Jaromírem Veselým (rekonstrukce bytu včetně vlastnoručně dělané kuchyně), Pavlem Škraňkou (kadeřnictví pro manželku), Renatou Michálkovou (ozdobné zahradní jezírko) a Jiřím Hlavňovským (pokojíček pro syna Patrika). 

Ti všichni přes léto pracovali, aby dokončili svůj projekt. Vy se pak můžete podívat na videa, jak se jim dílo měnilo pod rukama. Všechny jsme totiž během léta navštívili a jejich snažení zaznamenali objektivem kamery. O tom, kdo zvítězil, budeme mít jasno již 19. září. 

Poslední finalista Stanislav Strnad se již umístil na pátém místě. Jeho projekt proměny staré přepřahovny z konce 19. století bylo doopravdy velké sousto. Stanislav bohužel nestihl svůj projekt přestavět do takového stavu, aby mohl bojovat o přízeň fanoušků.

Naše odborná porota však uznala, že projekt rekonstrukce byl natolik náročný a pan Strnad na něm pracoval tak intenzivně, že získal páté místo. Pro jeho projekt již tedy není možné hlasovat. Vlastníma rukama nicméně budoval pro sebe a přítelkyni doopravdy pěkné a moderní bydlení.

Hlasujte pro Mistra Kutila zde!